Gir seg som TV 2-programleder

- Jeg har behov for en lengre pause akkurat nå.

TAR PAUSE FRA TV-JOBBINGEN: Fra nyttår er det slutt på programleder-jobben i «Quiz Show» i TV 2 for Line Victoria Husby. Foto: Stella Pictures
TAR PAUSE FRA TV-JOBBINGEN: Fra nyttår er det slutt på programleder-jobben i «Quiz Show» i TV 2 for Line Victoria Husby. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Ett år etter at hun gjorde comeback på TV 2 som programleder for spørreprogrammet «Quiz Show» tar Line Victoria Husby (28) en pause fra all TV-jobbing fra årsskiftet.

Til Seher.no sier hun at hun selv har valgt å legge TV-karrieren foreløpig på is, fordi hun lenge har hatt lyst til å gjøre noe annet enn å stå foran kamera.

- Jeg har jobbet med quiz i ti år og jeg er kjempeglad for å ha fått lov til å være med så lenge og jeg har lært uendelig mye av mine kolleger! Nå har jeg imidlertid lyst til å gjøre noe helt annet. Akkurat hva vet jeg ikke ennå, men jeg kjenner at jeg trenger en pause.

Foreløpig er det ikke kjent om «Quiz Show» vil bli lagt ned eller fortsette med ny programleder.

Line Victoria flyttet tidligere i år sammen med sin kjæreste Kristoffer Blixt (29) inn i en leilighet på Grünerløkka.

Den første tiden regner 28-åringen derfor med at hun vil bruke på å være en skikkelig «husmor». Noen babyplaner er det imidlertid ikke snakk om.

- Hadde vi hatt babyplaner kunne vi nok ikke bodd i femte etasje uten heis. Nei, jeg skal nok jobbe med å få ferdig oppussingen og å nyte det å kunne sove lenge en stund, sier hun og ler.

Husmorkunstene viser hun til våren også fram i TVNorge-programmet «4-stjerners middag». Line Victoria sier hun regner med å jobbe mer med TV i fremtiden.

- Jeg har allerede sagt nei til noen tilbud. Men foreløpig har jeg ikke funnet noe jeg brenner for. Jeg vil heller ikke utelukke at jeg kan komme med et nytt quiz-program en gang i fremtiden, hvis lysten kommer tilbake, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-Jon: - Kona mi gleder seg til barten forsvinner