Gir seg som MGP-programleder

- Det står ikke på viljen, sier Marte Stokstad.

GIR SEG: Marte Stokstad bekrefter at hun ikke vil fortsette som programleder for Melodi Grand Prix. Foto: NTB Scanpix
GIR SEG: Marte Stokstad bekrefter at hun ikke vil fortsette som programleder for Melodi Grand Prix. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Marte Stokstad har i 2010 og 2012 gjort stor suksess som programleder for NRKs Melodi Grand Prix-sendinger.

Nå har imidlertid 34-åringen bestemt seg for å si fra seg sin rolle i slagerkonkurransen, ifølge VG. Grunnen skal være at hun jobber med et nytt program.

– Det står ikke på viljen! Jeg ville være programleder igjen. Men det krasjer med et nytt programkonsept, som jeg jobber med. Dessverre får jeg ikke gjort begge deler, sier Stokstad til avisen.

I juni ble det kjent at Stokstad MGP-makker Per Sundnes har byttet kanal til TV3, for blant annet å være med i en nyinnspilling av programmet «Homsepatruljen».

Foreløpig er det ikke kjent hvem som skal ta over rollen som MGP-programledere.

– Det er viktig for oss at MGP, med sin lange historie,ikke stivner i en form. Derfor ser vi etter programledere som kan ta musikkonkurransen enda videre. Som både kan sette sitt eget merke på showet – og ivareta en av de aller sterkeste merkevarene vi har på TV, sier NRKs underholdningsredaktør, Charlo Halvorsen, til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De tror jeg er en av deltagerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer