Erland Bakke:

Gir seg som manager

Erland Bakke legger karrieren som kjendismanager på is.

FERDIG: Erland Bakke har vært manager for blant annet John Arne Riise. Nå gir han seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FERDIG: Erland Bakke har vært manager for blant annet John Arne Riise. Nå gir han seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erland Bakke, kjent som manageren til blant annet John Arne Riise, gir seg som manager. Det skriver han selv på Facebook.

«Jeg startet et management selskap for åtte år siden for dyktige mennesker, som kunne alt jeg selv ikke kunne. Tanken var å hjelpe de med min erfaring. Jeg har vært manager for over 30 personer disse årene».

Slik innleder han Facebook-innlegget.

FORBAUSER: Gloria de Paula var tidligere modell, men det nye karrierevalget forbauser. Video/bilder: @glorinahdepaula / Instagram Vis mer

- Da er tiden inne

Kjendismanageren forteller at det er en jobb som byr på konstante utfordringer hvor man stadig skal forsvare sine klienter mot ulike ting.

«Du lærer å bli manager gjennom erfaring. Jeg lærte gjennom å prøve og feile. Jeg har gjort mange feil. Har jeg forsvart noen klienter for hardt? Har mitt forsvar skader andre klienter? Har jeg vært hard mot de som bare prøvde å være morsom men som fremstod som uthenging av mine klienter? Mye mulig.Mange av klientene jeg starter opp med har jeg fortsatt. Mange jeg har avsluttet med er gode venner av meg i dag. Så er det noen klienter som jeg ikke fungerte like bra. Noen ganger passer ikke kjemien eller forventningene», skriver han videre.

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Erland Bakke.

Bakke innrømmer at de siste månedene har vært preget av fortvilelse og angst, og at han ikke har hatt det bra.

«Jeg gleder meg ikke lenger til å «gå på jobb». Da er tiden inne for å takke for seg».

Bakke har vært manager for flere kjente profiler, deriblant Riise, Carina Dahl, Ørjan Burøe, Stella Mwangi og Per Sundnes.

Roses av Riise

John Arne Riise sier til Se og Hør at han synes det er utrolig trist at manageren gir seg.

- Vi snakket om det i dag tidlig. Jeg syntes det var ekstremt kjipt men samtidig forstår jeg han hundre prosent og støtter han i valget, sier Riise, og fortsetter:

- Den jobben han legger ned er ekstrem og tar mye tid og energi på mange områder. Erland har vært utrolig viktig for meg i mange år. Måten han har støttet meg og mine, gått i krigen og gjort alt for at jeg skal ha det bra. Uansett hva og tid på døgnet så var han der og gjorde alt som måtte til.

Riise forteller at han alltid vil være takknemlig for jobben manageren har gjort for han og vet hvor mye som kreves.

- Vi har stått i mange kriger sammen, men vi har også hatt det utrolig moro sammen. Vårt vennskap har vært viktig for meg og det vil det alltid være. Nå fortjener han litt ro og tid med familien. Han gjorde en fantastisk jobb for meg! Nå skal vi kose oss fremover, fortsetter Riise.

LES OGSÅ: Derfor flyttet hun

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer