Gir seg på TV-skjermen

Etter neste skiskyttersesong legger Jon Herwig Carlsen fra seg NRK-mikrofonen for godt.

LEGGER OPP: Etter 45 bak mikrofonen, har Jon Herwig Carlsen bestemt seg for å gi seg som kommentator i NRK. Her er han sammen med to av sine kolleger gjennom mange år, Arne Scheie og Karen-Marie Ellefsen. Foto: Stella Pictures
LEGGER OPP: Etter 45 bak mikrofonen, har Jon Herwig Carlsen bestemt seg for å gi seg som kommentator i NRK. Her er han sammen med to av sine kolleger gjennom mange år, Arne Scheie og Karen-Marie Ellefsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Etter 45 år bak mikrofonen har NRK-veteranen Jon Herwig Carlsen (74) bestemt seg for å avslutte sin kommentatorkarriere etter den neste skiskyting-sesongen.

Carlsen - som har vært pensjonist de siste fire årene, men blitt leid inn til å kommentere skiskyting på statskanalen - sier til Aftenposten at han selv mener det er på tide å gi seg.

- Jeg får gi meg før det kommer lesebrev til Aftenposten om at NRK må fjerne han gamle mannen som bare sitter og rører, sier han til Aftenposten.

Carlsen - kommenterte i mange år langrenn med sin kollega  Kjell Kristian Rike, som gikk bort i 2008. Han har også kommentert blant annet motorsport og ishockey.

- Jeg gleder meg alltid til jobben, men all reisevirksomheten med innsjekkingskøer, sikkerhetskontroller og venting på bagasje kan jeg styre meg for. Og fra november til mars har jeg over 100 reisedøgn, sier Carlsen til Aftenposten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets «Sommeråpent»-programledere