Gir seg med «Tore på sporet»

- Jeg har et behov for nye impulser.

MØTTE COUNTRYSTJERNE: Denne sesongen har Tore Strømøy blant annet hjulpet countrystjernen Lynn Anderson til å finne sine norske røtter. Det ble et hjertelig møte. Foto: NRK
MØTTE COUNTRYSTJERNE: Denne sesongen har Tore Strømøy blant annet hjulpet countrystjernen Lynn Anderson til å finne sine norske røtter. Det ble et hjertelig møte. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tore Strømøy har i flere år hatt stor suksess med NRK-serien «Tore på sporet», hvor han hjelper nordmenn med å komme i kontakt med sine slektninger.

Nå sier imidlertid den folkekjære programlederen til Dagbladet at årets sesong blir den siste av serien.

- Jeg har et behov for nye impulser i tillegg til NRK-jobben, og håper jeg kan få til det. Jeg har også lyst til å være mer på Frøya og kanskje jobbe mer der.

- Det eneste som hindrer meg er det manglende bredbåndet i barndomshjemmet. Det kan visst bli vanskelig å få installert et også, sier han til avisen.

«Tore på sporet» er blitt så populært at lokalavisen på hans hjemsted Frøya i forrige uke meldte om at det forårsaker lokal kinokrise når det blir sendt.

Til Dagbladet sier han at han nå har lyst til å leve et enklere liv, uten et program som får voldsom fokus hele tiden.

- «Tore på sporet» følger meg jo hele døgnet, noe som er mentalt slitsomt. Jeg har lyst til å fortsette å lage TV, men helst noe annet, som ikke er så krevende.
 

LES OGSÅ: Tore på sporet fører til kinokrise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer