Gir seg ikke med «Skal vi danse»

Målet er nemlig langt fra nådd for fotograf Per Heimly.

I BEDRE FORM: Fotograf Per Hiemly er godt fornøyd med det fysiske utbyttet «Skal vi danse» har gitt ham. Selv om han røk ut av TV 2-showet sammen med partner Therese Cleve-Stiansen lørdag kveld, har han ingen planer om å slutte med sitt nye treningsregime. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
I BEDRE FORM: Fotograf Per Hiemly er godt fornøyd med det fysiske utbyttet «Skal vi danse» har gitt ham. Selv om han røk ut av TV 2-showet sammen med partner Therese Cleve-Stiansen lørdag kveld, har han ingen planer om å slutte med sitt nye treningsregime. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det kjendisfotograf Per Heimly (42) og dansepartneren Therese Cleve-Stiansen som måtte forlate «Skal vi danse»-parketten for godt på TV 2.

I forkant var han igjennom en nervepirrende danseduell med publikumsfavoritt Linnéa Myhre (24), etter å ha svingt seg i rollen som Rockeulven i anledning kveldens musikaltema.

Til VG forteller Heimly, som ble med i «Skal vi danse» for å bedre sin fysiske og psykiske helse, at lørdagens exit på ingen måte var spikern i kista for dette prosjektet.

- «Skal vi danse» har på mange måter forandret livet mitt. Jeg har gått ned masse i vekt og har planer om å fortsette med det. Nå vil jeg ta tak i livet og karrieren. Det som er viktig er at jeg har tenkt å gå enda mer ned i vekt. Målet er ni kilo til, understreker Heimly overfor VG.

TYNGRE TID: Som gjest på «Skavlan» vinteren 2011, her sammen med tidligere alpinist Ingemar Stenmark, viste Per Heimly frem en tyngre figur. Foto: Stella Pictures
TYNGRE TID: Som gjest på «Skavlan» vinteren 2011, her sammen med tidligere alpinist Ingemar Stenmark, viste Per Heimly frem en tyngre figur. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Allerede i juni fortalte fotografen til Seoghør.no hvorfor han i år takket ja til «Skal vi danse», etter å ha avvist forespørslene fra TV 2 flere ganger tidligere.

- Jeg kom frem til at det er en fin mulighet til å komme i form. Det er på mange måter mitt siste håp i livet til å komme i gang med trening, avslørte han overfor Seoghør.no dengang.

Har mistet 13 kilo

Og i løpet av de siste månedene har Heimly virkelig lagt sin elsk på fysisk aktivitet, som han merker også gjør ham klarere i hodet.

Heller ikke overfor Dagbladet legger fotografen og TV-profilen skjul på viktigheten av vektnedgangen sin i danseprogrammet. Per Heimly forlater på ingen måte parketten tomhendt:

- Jeg har gått ned 13 kilo (...) Det føles utrolig deilig å være i bedre form. Nå er jeg motivert for å opprettholde de nye gode rutinene Therese har lært meg. Nå har jeg blitt avhengig av å holde meg i form, påpeker 42-åringen fornøyd overfor Dagbladet lørdag kveld.

HARDTRENING: En rekke norske kjendiser har de siste årene fått kjenne de fysiske utfordringene i «Skal vi danse» på kroppen. Forrige helg viste Line Verndal frem ett av resultatene av all dansetreningen. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
HARDTRENING: En rekke norske kjendiser har de siste årene fått kjenne de fysiske utfordringene i «Skal vi danse» på kroppen. Forrige helg viste Line Verndal frem ett av resultatene av all dansetreningen. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Per Heimly er ikke den eneste som har merket store fysiske forandringer av «Skal vi danse»-deltakelsen.

Forrige lørdag var det skuespiller og programleder Line Verndal (42) som røk ut, riktignok etter at hun hadde fått vist frem en imponerende veltrent mage under sin paso doble.

- Jeg prøvde å huske sist gang jeg hadde bar mage, og jeg vet ikke om jeg noen gang har gått med det før. Så det er en ny erfaring. Men jeg har jo fått litt nye magemuskler. Da tenkte jeg at når jeg har det så er det greit å vise det frem, sa Verdal til Seoghør.no da.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager klokken 19.30.

LES OGSÅ: Mobbeofferet Sessa lar seg ikke knekke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer