Gir seg ikke med «Skal vi danse»

Målet er nemlig langt fra nådd for fotograf Per Heimly.

I BEDRE FORM: Fotograf Per Hiemly er godt fornøyd med det fysiske utbyttet «Skal vi danse» har gitt ham. Selv om han røk ut av TV 2-showet sammen med partner Therese Cleve-Stiansen lørdag kveld, har han ingen planer om å slutte med sitt nye treningsregime. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
I BEDRE FORM: Fotograf Per Hiemly er godt fornøyd med det fysiske utbyttet «Skal vi danse» har gitt ham. Selv om han røk ut av TV 2-showet sammen med partner Therese Cleve-Stiansen lørdag kveld, har han ingen planer om å slutte med sitt nye treningsregime. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det kjendisfotograf Per Heimly (42) og dansepartneren Therese Cleve-Stiansen som måtte forlate «Skal vi danse»-parketten for godt på TV 2.

I forkant var han igjennom en nervepirrende danseduell med publikumsfavoritt Linnéa Myhre (24), etter å ha svingt seg i rollen som Rockeulven i anledning kveldens musikaltema.

Til VG forteller Heimly, som ble med i «Skal vi danse» for å bedre sin fysiske og psykiske helse, at lørdagens exit på ingen måte var spikern i kista for dette prosjektet.

- «Skal vi danse» har på mange måter forandret livet mitt. Jeg har gått ned masse i vekt og har planer om å fortsette med det. Nå vil jeg ta tak i livet og karrieren. Det som er viktig er at jeg har tenkt å gå enda mer ned i vekt. Målet er ni kilo til, understreker Heimly overfor VG.

Saken fortsetter under bildet.

Allerede i juni fortalte fotografen til Seoghør.no hvorfor han i år takket ja til «Skal vi danse», etter å ha avvist forespørslene fra TV 2 flere ganger tidligere.

- Jeg kom frem til at det er en fin mulighet til å komme i form. Det er på mange måter mitt siste håp i livet til å komme i gang med trening, avslørte han overfor Seoghør.no dengang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer