Kasper Wikestad:

Gir seg i TV 2

Kasper Wikestad røper ny jobb.

NY JOBB: Mandag blir det kjent at Kasper Wikestad slutter i TV 2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
NY JOBB: Mandag blir det kjent at Kasper Wikestad slutter i TV 2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Sportskommentator Kasper Wikestad (45) forlater TV2 til fordel for NENT. Det bekreftes i en pressemelding mandag.

Wikestad, kjent fra TV 2 sine Premier League-sendinger blir altså med da rettighetene til ligaen skifter fra TV 2 til NENT. Der blir han kanalens hovedkommentator for Premier League.

- Når NENT Group overtar Premier League-rettighetene høsten 2022 vil en velkjent stemme formidle mange av kampene. Den respekterte kommentatoren Kasper Wikestad melder nå overgang til Viaplays sportsteam, heter det i pressemeldingen.

FORBAUSER: Gloria de Paula var tidligere modell, men det nye karrierevalget forbauser. Video/bilder: @glorinahdepaula / Instagram Vis mer

- Engelsk fotball står mitt hjerte nær, og jeg er ikke helt klar for å gi slipp ennå. Det er spennende med ny rettighetshaver, nytt miljø og kanskje noen nye måter å gjøre ting på. Så jeg både gleder meg og er spent, sier Wikestad.

Wikestad kommer også til å kommentere vintersport, og blir å høre på Viaplay Vinters hoppsendinger.

I et innlegg på Instagram takker han også TV 2.

«Jeg er evig takknemlig for alt jeg har fått oppleve og være med på. Takk for at dere trodde på meg, og kastet meg på utpå. Jeg vil for alltid være takknemlig», skriver kommentatoren.

LES OGSÅ: Avslører ny jobb:- Tenkt på det lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer