<strong>GIR SEG:</strong> Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, forlater Turboneger. I det siste har han fått mest oppmerksomhet som skuespiller. Husby har gjort stor suksess som Jesus i Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret Foto: Seher.no/Anders Myhren
GIR SEG: Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, forlater Turboneger. I det siste har han fått mest oppmerksomhet som skuespiller. Husby har gjort stor suksess som Jesus i Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

Gir seg i Turboneger

Turboneger-vokalisten forlater bandet etter 20 år...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hans-Erik Dyvik Husby, bedre kjent som Hank von Helvete, gir seg i Turboneger etter 20 år i bandet.

- De forsto, men ble litt overrasket. Det tok litt tid før det gikk opp for dem hva det faktisk innebar. At det faktisk var slutt, sier  Husby om de andre bandmedlemmenes reaksjon på at bandet nå et oppløst, til nyhetsbyrået TT Spektra.

Turboneger-bassist Thomas Seltzer skrev, ifølge Dagbladet, på Twitter i går at han trodde bandet var over i fjor.

- Jeg forstår egentlig ikke hvorfor Hank uttaler dette akkurat nå. Jeg har ikke snakka med ham på lenge, sier han til Dagbladet.

Seltzer forteller at Turboneger ikke ville vært særlig gøy uten Hank, men at de kanskje skal prøve å erstatte ham. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Brukte narkotika mens kona var gravidVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer