Morten Hegseth og Vegard Harm:

Gir seg i «Panelet»

- Vi gir oss, avslører duoen.

GIR SEG: Morten Hegseth og Vegard Harm har nå bestemt for å gi seg i «Panelet». Foto: Helene Kjærgaard Sviland, Senkveld / TV 2
GIR SEG: Morten Hegseth og Vegard Harm har nå bestemt for å gi seg i «Panelet». Foto: Helene Kjærgaard Sviland, Senkveld / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag ble det kjent at TV-profilene Vegard Harm (25) og Morten Hegseth (35) slutter i «Panelet» for godt. Det melder VG.

De har i nesten åtte år diskutert ukens snakkiser innen kjendis- og underholdningsverden, og har blitt store profiler hos VGTV.

- Kjære dere der hjemme og mamma og pappa. Dette er rett og slett det siste «Panelet» i historien. Vi gir oss, avslører duoen i en video.

- Det er rart og med blanda følelser, men vi tror tiden er inne.

«DEAR FOLLOWERS!!! «Panelet» er historie. Rett og slett», skriver de også i et innlegg på Instagram.

I videoen forteller de at de avslutter det hele med et finaleprogram neste uke, men at de etter det er ferdig med programmet for godt.

DATING: Vegard Harm letter på sløret om hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Det kommer også frem at de skal fortsette å jobbe sammen i VGTV, men at de returnerer med noe helt nytt i fremtiden.

LES OGSÅ: Avslører ny jobb:- Tenkt på det lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer