Ellen DeGeneres:

Gir seg etter 17 år

Stopp for talkshowet etter mobbeanklager.

STOPP: Ellen DeGeneres har i en årrekke vært en av verdens mest populære talkshow-verter. Nå er det imidlertid stopp. Her avbildet med kona Portia de Rossi. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB

STOPP: Ellen DeGeneres har i en årrekke vært en av verdens mest populære talkshow-verter. Nå er det imidlertid stopp. Her avbildet med kona Portia de Rossi. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB


Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2003 har «The Ellen DeGeneres Show» vært en av USAs, om ikke verdens, mest populære talkshow.

Ellen DeGeneres (63) har altså gjennom 17 år, 19 sesonger og mer enn 3000 episoder hjulpet folk gjennom tøffe tider og trange økonomiske situasjoner - med for eksempel møter med stjerner eller store pengegaver.

Nå melder imidlertid en rekke medier, deriblant Hollywood Reporter, at det skal være stopp for talkshowet.

Det bekreftes at showets 19.sesong vil bli den siste, og hun skal ha informert sine ansatte denne uken.

- Når du er en krativ person, trenger du konstant å bli utfordret - og uansett hvor bra dette showet er, og hvor gøy det er, er det ikke en utfordring lenger, uttaler 63-åringen til Hollywood Reporter.

De skriver også at hun vil snakke ut om beslutningen med sin gode venninne Oprah Winfrey i talkshowet senere denne uken.

Talkshowet har vært nominert til Daytime Emmy elleville 171 ganger, og vunnet 61 av gangene. Til sammenlikning vant «The Oprah Winfrey Show» bare ni.

Mobbeanklager

I fjor sommer eksploderte nærmest internett med rykter og spekulasjoner kring talkshowdronningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer