GIR RÅD: Margrethe Røed har fått henvendelser fra andre gravide kvinner etter hennes dansing i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren / Seher.no
GIR RÅD: Margrethe Røed har fått henvendelser fra andre gravide kvinner etter hennes dansing i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Gir råd til gravide

"Skal vi danse"-deltageren har fått mange henvendelser.

Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: "Barne TV"-programlederen Margrethe Røed (32) har klamret seg fast på dansegulvet gjennom flere sendinger av det populære programmet "Skal vi danse". Selv merker hun godt at det skjer ting med sin gravide mage.

- Den blir jo større. Den vokser og det rører seg mer og mer. Han har jo begynt å danse selv, og det er ikke bare slowfox, men også paso doble. Jeg merker at det er et levende menneske der inne, sier hun til Seher.no.

Hennes dansepartner, Asmund Grinaker, merker også forskjell fra sending til sending.

- Løftet blir jo tyngre, så han kommer til å få bra muskler, smiler Røed.

Nå røper Margrethe at hennes gravide mage har fått andre gravide kvinner til å skrive til henne, noe stjernen selv setter pris på.

- Ja, det er noen som har skrevet til meg, som sier at de synes det er gøy og flott å se på, og lurer på om de skal begynne å danse selv. Noen synes det er tøft at jeg har mulighet til å svinge og vise fram den gravide magen.

Og responsen fra "Skal vi danse"-deltageren er klinkende klar:

- Hiv dere ut på dansegulvet hvis dere har mulighet!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Margrethe forsvinner fra parketten

Se Seher.nos videointervju med Margrethe Røed her:

[obj:media:8100]