Sidney Lunde:

Gir oppdatering etter operasjonen

Sidney Lunde beskrev et «smertehelvete» tidligere i år. Slik går det nå.

VAR INNLAGT: Da Dagbladet snakket med Sidney Lunde tidligere i år hadde hun vært inn og ut av sykehuset. Foto: Privat
VAR INNLAGT: Da Dagbladet snakket med Sidney Lunde tidligere i år hadde hun vært inn og ut av sykehuset. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Det var så kraftige, konstante smerter og jeg har ikke opplevd verre, ikke engang to fødsler kan sammenliknes med den smerten, sa blogger Sidney Lunde til Se og Hør i slutten av mai.

Da lå hun innlagt på Haukeland universitetssjukehus i Bergen med nyresten. Hun hadde bare noen få dager i forveien fått operert inn en stent mellom nyren og blæren, som i utgangspunktet skulle sitte i to uker.

En stent er for øvrig en sylinder som innføres i en av pasientens blodårer eller andre deler av kroppen for å åpne forsnevret vev.

Da Se og Hør snakket med henne tidligere i år fortalte Lunde at stenten måtte fjernes etter enorme plager. Hun fortalte da at smertene var de verste hun hadde vært borti noensinne.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, tok helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Tilbake til normalen

I dag, drøye tre måneder senere, forteller bloggeren at hun endelig er fin igjen etter operasjonen.

- Etter operasjonen var jeg litt redusert, men etter nesten en uke inn og ut av sykehuset med smerter og kraftige smertestillende tok det et par dager før jeg var tilbake i normal rytme igjen, forteller hun.

Lunde forteller at det hun gikk gjennom ble beskrevet som en rutineoperasjon, og at hun derfor ikke var så veldig bekymret.

- Jeg var bare glad jeg skulle få slippe å ha smerter lenger, sier hun.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», var det flere som la merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Her forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- På grunn av plagene jeg fikk av stenten fikk jeg tatt den ut og alt ble normalt igjen. I ettertid har jeg vært på MR-undersøkelse for å se om de har oversett noe, fortsetter hun.

Ifølge Lunde har alt sett bra ut i ettertid - hun har heller ikke hatt noen plager.

- Så jeg satser på at det ikke skjer igjen, sier hun.

Flytter sammen

Sidney Lunde fikk svært mange blogglesere da kjæresten Raymond Røskeland var blant fjorårets «Farmen»-deltakere.

Paret har tidligere lettet på sløret overfor Se og Hør om forholdet, blant annet om hvordan de to møttes for første gang. Røskeland inviterte nemlig med seg Lunde på et nachspiel etter å ha møtt henne på 7-Eleven i Bergen.

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevdet at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

I senere tid har paret, som nå har vært sammen i over tre år, fått sønnen Willyam Hamilton. Både Lunde og Røskeland har også hver sin sønn fra tidligere.

Duoen har imidlertid ikke bodd sammen, men da Se og Hør snakket med paret sist hadde de et håp om å endelig flytte sammen og bli samboere.

- Men det er jo den evige kampen om hvor vi skal bo. Raymond har sagt at Hamilton i hvert fall skal begynne på skole på Osterøy utenfor Bergen, men det er veldig ute på bygda, sa Lunde til Se og Hør i fjor høst.

Noen måneder senere kunne imidlertid paret røpe overfor Se og Hør at de omsider har bestemt seg for å flytte sammen.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Byjente

Lunde innrømmet at det var hun som hadde holdt igjen når det kom til å bli samboere. Lunde kunne også fortelle at kjæresten skulle flytte til henne i Bergen, ettersom hun bor like ved flyplassen.

- Men han vil gjerne flytte til Osterøy der han er fra. Jeg har vel egentlig gått med på at minstemann skal begynne på skole der. Heldigvis har jeg fortsatt noen år igjen i byen, jeg er mer byjente enn bygdejente, så jeg må nyte tiden her, forklarte hun.

- Vi har egentlig aldri vært sammen, bare hengt sammen. Det nye er vel bare at vi nå har bestemt oss for å satse på dette, og at vi flytter til Osterøy før sønnen vår begynner på skolen, sa Røskeland - tydelig noe uenig.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hvordan det blir å flytte til Osterøy, svarte Lunde følgende:

- Jeg kommer fra bygda selv så jeg vet hvordan det er, men jeg trives med å bli underholdt av det som skjer i byen. Jeg blir litt stresset når det blir stille rundt meg og ingenting skjer. Det blir spennende å se. Jeg får vel holde meg underholdt med et eller annet prosjekt.

LES OGSÅ: Ble singel etter «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer