GRUNN TIL Å FORTVILE: For tredje gang vil ikke Britneys advokater lenger ha noe med henne å gjøre. Foto: All Over Press
GRUNN TIL Å FORTVILE: For tredje gang vil ikke Britneys advokater lenger ha noe med henne å gjøre. Foto: All Over PressVis mer

Gir opp skandale-Britney

Problemene vil ingen ende ta for Britney Spears.

SEHER.NO: Popprinsessen ser nå ut til å måtte finne nye advokater i saken der hun prøver å få foreldreretten over sine to barn. 


Advokatfirmaet Trope and Trope vil nemlig ikke lenger ha Britney som klient.


26-åringen og eksmannen Kevin Federline strides så busta fyker om hvem som skal få foreldreretten over de to sønnene, som er henholdvis ett og to år gamle. Onsdag ba Britneys advokatfirma retten i Los Angeles om å bli fritatt fra å representere popsangerinnen i saken.


Ifølge CelebTv.com sier advokatfirmaet at det er skjedd et sammenbrudd i kommunikasjonen mellom advokatene og Britney Spears. Det gjør det umulig å føre saken for henne, mener de.


Dette er det tredje advokatfirmaet som kommer på kant med den svært så kontroversielle sangeren. Hennes første advokat, Laura Wasser, trakk seg fra saken i september - kort tid etter at skilsmissen med Federline var et faktum.

Etterpå hyret hun firmaet Freid & Goldsman, som trakk seg ut etter få dager.


I øyeblikket er Federline midlertidig tilkjent foreldremyndigheten, mens Britney på sin side har begrensede rettigheter til å være sammen med sine barn.


De to kranglefantene giftet seg i 2004. Ekteskapet ble derimot oppløst i juli ifjor.


LES OGSÅ: Paris festet med Britney-eks