Gir opp drømmen om barn

- Jeg er realistisk. Det kommer ikke til å skje, sier Kim Cattrall.

BLIR IKKE MAMMA: Kim Cattrall har i en alder av 54 innsett at hun aldri kommer til å bli mamma. Foto: Stella Pictures
BLIR IKKE MAMMA: Kim Cattrall har i en alder av 54 innsett at hun aldri kommer til å bli mamma. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Sex og Singelliv»-skuespilleren Kim Cattrall (54) gir opp drømmen om å bli mamma. Det sier hun i et intervju med Piers Morgan.

- Jeg er realistisk og mener at en av hovedgrunnene til at folk gifter seg, er for å skape et hjem for barn. Det kommer ikke til å skje, forteller hun ifølge ContactMusic.com.


Likevel ser stjernen andre muligheter til å bli omgitt av barn i tiden fremover.

- Det er mange måter for meg å være en mamma i denne verden. Jeg har nieser og nevøer, og jeg har unge skuespillere som prøver å bli foreldre. På mange måter er det det jeg er her for. Å gi stafettpinnen videre.

Cattrall har tidligere blitt skilt to ganger, og i tillegg har hun annullert ett ekteskap. Hun utelukker ikke at hun kommer til å gifte seg igjen.

Skuespilleren skilte seg fra sin siste ektemann, Mark Levinson, i 2004.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Deilig å legge på meg ti kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer