Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Gir millionrabatt på «Aqua-slottet»

Eksparet sliter med å få solgt boligen på Birkerød, og har nå besluttet å gå drastisk til verks.

MILLIONKUTT: Eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted sliter enda med å få solgt villaen sin på Birkerød, i Danmark. Nå har de blitt nødt til å kutte prisen med hele syv millioner danske kroner. Foto: Kaspar Wenstrup / Se og Hør Danmark/ Ivan Eltoft Nielsen
MILLIONKUTT: Eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted sliter enda med å få solgt villaen sin på Birkerød, i Danmark. Nå har de blitt nødt til å kutte prisen med hele syv millioner danske kroner. Foto: Kaspar Wenstrup / Se og Hør Danmark/ Ivan Eltoft Nielsen Vis mer
Publisert

Det har nå gått to år siden Aqua-stjernene Lene Nystrøm (45) og Søren Rasted (50) besluttet å skille seg, etter nesten 16 års ekteskap.

- Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre, skrev de i en uttalelse den gang, og la til at det var en veldig vanskelig tid for barna deres, Billy (13) og India (14).

Tjente millioner på boligsalg

Eksparet bosatte seg i Danmark etter at de giftet seg i 2001, og fem år etter bryllupet kjøpte de et 420 kvadratmeter stort slott utenfor København.

Prislappen falt den gang på 26 millioner danske kroner.

Etter at skilsmissen ble kjent i 2017, ble herskapseiendommen, som har navnet Øxenholm, lagt ut for salg med en prisantydning på 35 millioner danske kroner, noe som tilsvarer rundt 46 millioner norske kroner.

Ett år senere kom det fram at slottet fortsatt ikke var solgt, og de ble nødt til å kutte prisantydningen med tre millioner danske kroner, eller om lag 3,9 millioner norske kroner.

Kutter prisen nok en gang

Ifølge danske Se og Hør har eksparet fortsatt ikke fått solgt luksusvillaen som de kjøpte sammen for drøye 26 millioner danske kroner i 2016. Derfor har de igjen besluttet å kutte prisantydningen, men denne gangen med hele syv millioner danske kroner.

Det vil si at villaen nå ligger ute til salg for 28 millioner danske kroner, noe som tilsvarer 37 millioner norske kroner.

Ifølge danske Se og Hør er bakgrunnen for priskuttet at flere andre luksuseiendommer i nærområdet blir lagt ut for en billigere pris, deriblant eiendommen til Christian Kjær (76), den danske konservative politikeren, advokaten og tidligere kammerherren. Kjær ble nemlig nødt til å kutte prisantydningen på sin bolig fra 70 til 59 millioner danske kroner.

IDYLLISK: Eksparets bolig ble for første gang lagt ut for salg i 2017, men er enda ikke blitt solgt. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
IDYLLISK: Eksparets bolig ble for første gang lagt ut for salg i 2017, men er enda ikke blitt solgt. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Vis mer
DRAMATISK KUTT: Eksparet har kuttet syv millioner kroner av prisantydningen. Foto: Se og Hør Danmark.
DRAMATISK KUTT: Eksparet har kuttet syv millioner kroner av prisantydningen. Foto: Se og Hør Danmark. Vis mer

Gigantboligen til eksparet består blant annet av tolv soverom, tre bad, en tennisbane og et tilleggsbygg. Det gulmalte teglsteinsslottet er omkranset av en landlig og frodig hage, med nok plass å boltre seg på.

Ifølge boligannonsen på eiendomsmeglerfirmaet Irving Jensen & Co sin nettside, ble villaen bygget i 1890, og beskrives som et «slott».

- Jeg har nettopp fått eiendommen til salg og den er lagt ut for den prisen jeg vurderer som realistisk, forteller eiendomsmegler ved Irving Jensen & Co, Anne Halvor Jensen, til Se og Hør.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Lene Nystrøms manager, Ole-Fredrik Augestad Jonsbråten.

Klipp fra TV2-programmet «Hver gang vi møtes»: Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om «Barbie»-perioden. Vis mer

Fant lykken igjen

Søren og Lene er som tidligere nevnt begge en del av den populære popgruppa Aqua, som for alvor slo igjennom i 1997 med debutalbumet «Aquarium».

Det oppsto søt musikk mellom Lene og Søren, og bare noen år etter gjennombruddet giftet duoen seg, først i en hemmelig seremoni i Las Vegas i mai 2001, før de samme år giftet seg igjen i Danmark.

GIFT TO GANGER: Paret giftet seg to ganger i 2001. 16 år senere gikk de fra hverandre. Foto: Se og Hør
GIFT TO GANGER: Paret giftet seg to ganger i 2001. 16 år senere gikk de fra hverandre. Foto: Se og Hør Vis mer

To år etter at skilsmissen ble kjent, kom det frem at Lene hadde funnet lykken på ny med musiker Jeppe Kristoffer Lenz. Det avslørte hun i et intervju med danske Billedbladet, ifølge danske Se og Hør.

Ifølge det danske ukebladet er Kristoffer i begynnelsen av trettiårene og er fra Bornholm, men bor den dag i dag i København.

View this post on Instagram

The kidz are okay🖤 #noworriesneededmums

A post shared by Lene Grawrord Nystrom (@lenenystrom) on

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil, sa Aqua-Lene og fortsatte:

- Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk. Han jobber som tekniker for oss i Aqua og har gjort det for en rekke band.

LES OGSÅ: Derfor selger de luksusleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer