Kristin Gjelsvik:

- Gir meg mareritt

Innrømmer at hun gruer seg.

GRUER SEG: Kristin Gjelsvik innrømmer at hun gruer seg til å selge drømmehuset. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GRUER SEG: Kristin Gjelsvik innrømmer at hun gruer seg til å selge drømmehuset. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor kunne influenser Kristin Gjelsvik (36) røpe at hun og hennes daværende kjæreste, Dennis Poppe Thorsen (31), holdt på å bygge drømmehuset. Deres kommende hjem befant seg i Stavanger, Thorsens hjemby, og den lille familien skulle derfor flytte fra hovedstaden.

Samtidig kunne hun fortelle at de skulle selge huset de for tiden bodde i, som lå i Drammen.

Fem måneder senere var imidlertid Stavanger-planene endret. Gjelsvik og Thorsen hadde gått fra hverandre etter ti år som kjærester. I etterkant av bruddnyheten kunne 36-åringen bekrefte at drømmehuset skal bygges ferdig og deretter legges ut for salg. Den gangen anslo hun at det skulle skje rundt februar i år.

Nå kommer influenseren med en ny oppdatering rundt de to hussalgene.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Et mareritt

I en nylig spørsmålsrunde på Instagram ble Gjelsvik spurt om hvordan det sto til med husene, hvorpå hun ærlig svarte at det fortsatt er en prosess.

«Disse husene gir meg seriøst mareritt, haha. Drammen er fortsatt ikke solgt, men der ser det ut til at vi snart er i mål. Folk har sittet litt stille i båten, men interessen har vært enorm - så det er i hvert fall positivt».

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

Da boligen først ble lagt ut for salg lå prisantydningen på hele 9,8 millioner kroner. I november ble prisen dumpet ned til 8,9 millioner.

Kristin Gjelsvik har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

ALT ER LOV: Alt er lov, sier Kristin Gjelsvik. Disse ordene gjelder visst også for gjestene som besøker hennes hjem, for dette ble litt av en reise. Vis mer

- Gruer meg

Når det kommer til huset i vest så er det fortsatt ikke ferdigstilt.

«Huset i Stavanger legges ut med det samme det står ferdig. Med renteøkning etc. holder jeg på å bo meg i hjel og jeg skulle gjerne blitt kvitt i hvert fall ett av dem».

Selv om hun helst skulle fått solgt husene, la hun ikke skjul på at det kommer til å bli vemodig den dagen det faktisk skjer.

«Det er helt uvirkelig å skulle selge et hus uten å ha bodd der, og jeg kjenner jeg gruer meg til denne prosessen. Jeg gruer meg til overtakelse - til å gå gjennom alle rommene og se at alt er som det skal være, og tenke tilbake på tiden hvor vi lekte oss med endringer, oppgraderte planløsninger og morsomme tilvalg, og da vi prøvde å skape et drømmehjem som skulle vare livet ut», skrev Gjelsvik på Instagram.

LES OGSÅ: - Hadde ikke oversikt over hva jeg tjente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer