Ute av «Farmen»:

- Gir meg litt mareritt

To nye deltakere måtte forlate Farmen-gården.

UTE: Det ble litt av en pangstart for deltakerne i finaleuka i «Farmen». Samtlige måtte kjempe seg gjennom to konkurranser, som til slutt gjorde at to deltakere måtte forlate gården. Foto: TV 2
UTE: Det ble litt av en pangstart for deltakerne i finaleuka i «Farmen». Samtlige måtte kjempe seg gjennom to konkurranser, som til slutt gjorde at to deltakere måtte forlate gården. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen lange, beinharde uker på «Farmen»-gården er det nå endelig duket for den store finaleuka.

I tirsdagens episode måtte deltakerne gjennom en konkurranse hvor de ble testet i byggeteknikk. Der ble de delt opp i to heat, hvor vinnerne ble kvalifisert til gårdskonkurransene. Til slutt var det Bente Rabba (54) og Henrik Eijsink (26) som gikk videre.

Kort tid etter fikk Andrea Rosli (24), Ivana Mirić (28), Hanne Mathea Friis (22) og Lasse Fredheim (26) et brev om at de fikk en siste mulighet til å kvalifisere seg.

TÅREVÅTT: Det blir tårevått på «Farmen»-gården da forpakterne mottar denne overraskelsen. Video: TV 2 PLAY / Rød Løper. Vis mer

- Fått presset meg

I den andre konkurransen skulle de gjenværende deltakerne bli testet i kunnskap og ferdigheter. De to med høyest poengsum gikk videre, mens de to andre måtte forlate gården.

Etter at deltakerne måtte slite seg gjennom en nervepirrende gårdsløype, var det til slutt Mirić og Friis som fikk lavest poengsum. Sistnevnte sa følgende om at hun måtte reise hjem:

- Det har vært en veldig spesiell reise med opp- og nedturer. Jeg har blitt kjent med meg selv på nye måter og fått sett nye sider ved meg selv, hvor jeg både har fått testet og presset meg.

Til tross for at eventyret endte i selveste finaleuka, virket ikke Friis særlig bitter over at det ble slik der og da.

- Jeg er egentlig bare veldig takknemlig for alt jeg har fått opplevd, fortsatte hun.

TÅRER: Det ble en tårefull avskjed etter dagens tvekamp på «Farmen». Video: TV 2/Rød Løper. Vis mer

- Vekker følelser

Overfor Se og Hør legger ikke 22-åringen skjul på at det er selve konkurransen i byggeteknikk hun fremdeles er bitter over.

- Jeg fikk høre fra flere at tårnet mitt var høyest, men så mistet jeg jo klossen på bakken like etter jeg hadde gått ned trappa, og da jeg bøyde meg for å hente den, raste tårnet. Jeg fikk det ikke med meg først, fordi jeg var på vei å plukke opp klossen. Så hvis jeg ikke hadde mistet den, kunne jeg ha gått videre.

Hun fortsetter:

- Jeg burde kanskje passet litt mer på, men jeg tenkte jo ikke over det. Så jeg kjenner det plager meg og gir meg litt mareritt. Jeg var så jævlig bitter, og tror egentlig ikke jeg klarer å se episoden, siden jeg kjenner at det vekker følelser i meg.

BITTER: Hanne Mathea Friis er spesielt bitter over konkurransen i byggeteknikk, hvor tårnet hennes endte opp med å rase i siste liten. Foto: TV 2
BITTER: Hanne Mathea Friis er spesielt bitter over konkurransen i byggeteknikk, hvor tårnet hennes endte opp med å rase i siste liten. Foto: TV 2 Vis mer

- Hva tenkte du da det skjedde?

- Jeg tenkte «er det mulig?», og jeg ble så sur. Det eneste jeg tenkte på var at jeg ikke skulle mistet den klossen, så jeg var veldig frustrert da det skjedde.

- Hvor lang tid tok det fra tårnet ditt raste, til at Niklas godkjente Bente sitt?

- Tårnet til Bente ble godkjent av Niklas rett etter at tårnet mitt hadde rast. Det var så klart kjipt, men jeg unnet samtidig Bente å gå videre, forteller Friis.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-spørsmål. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

- Følt veldig på det

Til tross for at det begynner å bli en stund siden innspillingen, er det først nå «Farmen»-profilen kjenner litt ekstra på det.

- Akkurat der og da gikk det helt fint. Jeg hadde jo fått «Farmen»-opplevelsen og vært der i ti uker. Men nå i ettertid har jeg følt veldig på den bitterheten, påpeker hun.

22-åringen fortsetter:

- Så jeg kommer sikkert til å gråte når jeg ser det på TV. Det er jo så klart ingenting jeg får gjort noe med, så jeg må bare legge det fra meg etter hvert.

Videre forteller Friis at hun har blitt fortalt av flere at hun ikke burde sutre over noe som skjedde for flere måneder siden. Akkurat det finner hun seg ikke i.

- Å se dette på TV på nytt vekker jo følelsene igjen, så det er jo naturlig at jeg kjenner på det igjen, avslutter hun.

LES OGSÅ: Atle Antonsen bryter tausheten etter politianmeldelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer