Gir lillesøsteren fantastisk gave

Nå kan hun endelig gifte seg...

GENERØS: Victoria vil gi en halv million til lillesøsteren Louise, slik at hun kan holde et storslagent bryllup. Foto: All Over Press
GENERØS: Victoria vil gi en halv million til lillesøsteren Louise, slik at hun kan holde et storslagent bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Victoria Beckham (35), kan ikke beskyldes for å være gjerrig.

Nå har Posh besluttet å komme sin lillesøster Louise Adams til unnsetning, og forære henne en halv million kroner til å arrangere bryllup for.

Victoria har også tilbudt at bryllupsfesten for Louise og hennes kommende mann Darren Flood, kan holdes i "The Beckingham Palace".

Dessuten har fotballfruen bedt toppdesigneren Vera Wang, som designet Victorias brudekjole da hun giftet seg med David Beckham, designe en til lillesøsteren også.

Louises kommende, og meget velstående mann, vil ikke ha noe av at Victoria skal betale for bryllupet, og insisterer på å betale selv.

- Darren insisterer på å betale selv. Det er derfor han er så godt likt og respektert i familien. Men Victoria pleier å få det som hun vil, sier en kilde til avisen The Sun.

Victoria er mest kjent for sin karriere i "Spice Girls" - samt sin status som moteikon - men nå har fotballfruen Victoria Beckham også fått en gjesterolle i "Gossip Girl".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har mine komplekser