Vurderer kjendisene:

Gir Kendall Jenner bunnkarakter

Etter mange stjernemøter gir Tiktoker kjendisene karakter etter hvem som er hyggelig og hvem som er uhøflig.

FÅR KRITIKK: Realitystjerne og supermodell Kendall Jenner er blant stjerne som får passet påskrevet av en TikTok-bruker. Foto: NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Realitystjerne og supermodell Kendall Jenner er blant stjerne som får passet påskrevet av en TikTok-bruker. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Amerikanske Cindy, aka @_sincindy på TikTok, møtte mange kjendiser da hun i fire år jobbet med kundeservice for flere flyselskaper på LAX, Los Angeles internasjonale flyplass.

Møtene med kjendisene kunne være veldig forskjellige, da noen var superhyggelige mens andre var uhøflige.

VUDERER KJENDISER: TikToker _sincindy har som ansatt på LAX møtt på mange kjendiser. Nå gir hun dem karakterer. Foto: @_sincindy / TikTok
VUDERER KJENDISER: TikToker _sincindy har som ansatt på LAX møtt på mange kjendiser. Nå gir hun dem karakterer. Foto: @_sincindy / TikTok Vis mer

På appen TikTok har hun lagt ut en serie med videoer med navnet «Vurderer kjendiser jeg møtte da jeg jobbet på LAX», der hun gir kjendisene karakter, og hun er ikke nådig.

Det var Buzzfeed som først omtale videoene.

- Ikke vennlig mot noen

Artisten Nicki Minaj (37) er en av kjendisene som får bunnkarakter med 2/10.

Cindy begrunner karakteren med at Minaj nektet å forlate flyet før alle andre var ute, noe som var umulig fordi kabinpersonalet må komme seg av flyet. Hun fortsetter: «Jeg var en fan før jeg møtte henne. Etterpå … nei».

Supermodellen Kendall Jenner (24) slipper heller ikke unna en dårlig karakter. «Hver gang hun fløy var hun ikke vennlig mot noen og gikk bare arrogant rundt», beskriver Cindy møtet med Jenner.

KENDALL JENNER: Supermodellen fotografert på flyplassen LAX sommeren 2017. Foto: REX/ NTB scanpix
KENDALL JENNER: Supermodellen fotografert på flyplassen LAX sommeren 2017. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

- Herlige mennesker

Heldigvis er ikke alle uhøflige og frekke. Paret Joe Jonas (31) og Sophie Turner (24) får toppkarakter med 10/10.

«De var superhyggelige begge to. Jeg glemte å introdusere meg selv for jeg var så begeistret for å møte ham. Han spurte øyeblikkelig hvordan det går. Så herlige mennesker», sier Cindy i videoen.

Tidligere denne uka inviterte TikTok-stjerne Larray sine influencer-venner til bursdagsfest og det fikk internett til å koke. Vis mer

Videoene har fått mye reaksjoner på TikTok. Cindy forteller til Dagbladet at heldigvis har de fleste vært fine. Samtidig er det noen personer som tar videoen veldig personlige eller har et behov for å rakke ned på andre.

Cindy fikk ideen til videoene fra Tiktoker @juliacarolann, som delte sine vurderinger av kjendismøter som vertinne på en restaurant på Manhattan, New York.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

- Jeg bestemte meg da for å lage mine egne videoer, men trodde ikke de ville få noen visninger, forteller Cindy til Dagbladet. Videoene har nå over 1,4 millioner visninger.

Hun har flere møter med kjendiser hun enda ikke har delt, så det vil komme flere videoer i serien.

UP & DOWN: TikTok-trenden #vengachallenge går viralt, men Vengaboys, som står bak låta som brukes i trenden, advarer folk mot å gjøre det. Video: RødLøper/TikTok Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer