FOR GAMMEL: Elton John fikk ikke adoptere lille Lev (1). Ifølge ukrainsk lov, er maks aldersforskjell mellom adoptivforeldre og barnet som skal adopteres 45 år, og Elton John har allerede fylt 62... Foto: All Over Press
FOR GAMMEL: Elton John fikk ikke adoptere lille Lev (1). Ifølge ukrainsk lov, er maks aldersforskjell mellom adoptivforeldre og barnet som skal adopteres 45 år, og Elton John har allerede fylt 62... Foto: All Over PressVis mer

Gir ikke opp pappa-drømmen

Elton John og partneren nekter å gi opp drømmen om å adoptere...

SEHER.NO: Tidligere i år forsøkte Elton John (62) sammen med sin partner David Furnish (47) å adoptere den nå 17 måneder gamle ukrainske barnehjemsgutten Lev.

Paret - som registrerte partnerskap i 2005 - hadde håpet på å få adoptere den HIV-smittede gutten, men søknaden gikk ikke i gjennom. Søknaden ble avslått ettersom deres partnerskap ikke regnes som ekteskap i Ukraina, i tillegg til at Elton John er for gammel til å adoptere etter ukrainsk lov.

Nå har paret imidlertid fått tilbud om å en verge-rolle for den lille gutten og broren hans.

- Vi vil støtte Lev og broren hans ved å gi dem et ukrainsk hjem og dermed få dem bort fra barnehjemmet, sier Eltons 47-årige partner David Furish til The Sun.

Nå vil paret bruke tiden framover på å forsøke å få endret den ukrainske loven, slik at de senere vil få muligheten til å adoptere. 

- Vi er lei oss for at vi ikke fikk adoptere, men vi vil kjempe for og arbeide med den ukrainske regjeringen, slik at loven kan bli endret og at HIV-positive barn kan bli adoptert. Nå blir vi som onkler, og vi kan besøke dem i feriene, sier han til den britiske tabloidavisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sykdom slanket Elton John