IKKE GITT OPP?: Ifølge kilder har ikke Jennifer Aniston gitt opp kampen om å få eksmannen tilbake... Foto: All Over Press
IKKE GITT OPP?: Ifølge kilder har ikke Jennifer Aniston gitt opp kampen om å få eksmannen tilbake... Foto: All Over PressVis mer

Gir ikke opp kampen om Brad

Bruker Jennifer skuespillerkollegaen for å gjøre eksmannen sjalu?

SEHER.NO: Tidligere i sommer slo Jennifer Aniston (40) tilbake mot de stadige ryktene om at hun nå forsøker å vinne tilbake eksmann Brad Pitt (45).

Kilder hevdet nemlig at Aniston og Pitt hadde hatt flere hemmelige "dater" bak Angelina Jolies (34) rygg.

Blant annet skal det tidligere ekteparet, som skilte lag i 2005, ha møttes til en intim middag Gramercy Park Hotel i New York i april, da Jennifer befant seg i byen i forbindelse med filminnspilling.

Talspersoner for begge stjernene gikk siden ut og omtalte spekulasjonene som "kun oppspinn", men nå ser det ut til at det kanskje ligger noe sannhet i ryktene.

Ifølge Showbizzpsy.com skal ikke Jennifer har gitt opp kampen om eksmannen, og selv hun stadig kobles opp mot nye kjendismenn, er det Brad hun helst vil ha, skriver nettstedet.

Tidligere i vår ble Aniston linket til "The Bounty"-motspiller Gerard Butler (38), og ifølge kilder bruker superstjernen nå motspilleren bevisst for å gjøre eksmannen sjalu.

- Jennifer er sikker på at Gerard er hennes nøkkel til å få Brad tilbake. Men det som er enda bedre, er at hun vet at Brad savner henne og at Angelina er helt knust. Endelig, etter flere år med smerte, kan Jen kanskje komme seirende ut av dette, og det at hun flørter så tydelig med Gerard er som å stikke en kniv i Brads hjerte, sier en kilde til tabloidavisen National Enquirer.

Kilden mener likevel at dette er et sjansespill fra Jennifers side.

- Det er viktig for Jen å sende en tydelig beskjed til Brad om at hvis han virkelig ønsker henne tilbake, så må han gå ned på sine knær og be. Det er en stor risk, men hun er tydeligvis forberedt på å ta den sjansen, sier kilden videre.

Om de nye ryktene stemmer eller ikke, er fortsatt uvisst, men øyenvitner fra filmsettet avslører at Jennifer og Gerard har en svært flørtete tone.

- Jen er alltid smilende og lykkelig når Gerard er rundt. Den eneste gangen hun var gretten, var da han ikke var på settet, sier en kilde fra settet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjærligheten er som filmene mine