- Gir hverandre ringer foran familien

Men «giftemålet» teller ikke for Kim Kardashian og Kanye West.

PLANLEGGER RINGSEREMONI: Kim Kardashian og Kanye West vil bytte ringer i en privat seremoni foran familie og nære venner, i påvente av at skillsmissen mellom Kim og hennes forrige ektemann skal bli fullført. Foto: All Over Press
PLANLEGGER RINGSEREMONI: Kim Kardashian og Kanye West vil bytte ringer i en privat seremoni foran familie og nære venner, i påvente av at skillsmissen mellom Kim og hennes forrige ektemann skal bli fullført. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nyttårsaften ble det kjent at superparet Kanye West (35) og Kim Kardashian (32) venter barn sammen.

Det har i flere måneder vært klart at paret har lyst til å gifte seg, men det er problematisk. Realitystjernen er nemlig ikke offisielt skilt fra sin forrige ektemann, basketstjernen Kris Humphries (27).

Ekteskapet varte i kun 72 dager, men å få skilsmissepapirene i orden har tatt betydelig lenger tid. Nå er superparet lei av å vente, og planlegger en privat sermoni for familie og nære venner hvor de skal gi hverandre løfteringer.

- Kanye er veldig gammeldags. Han vil gifte seg med Kim nå som de skal ha barn sammen, men så lenge hun er gift med noen andre er det ikke så mye han kan gjøre. Det vil ikke bli et offisielt bryllup, for Kanye vil at det skal være ekstra spesielt når den tid kommer, sier en kilde ifølge The Sun.

Seremonien vil foregå i Malibu, hvor de får låne huset til en venn av Kardashian. Avisen skriver at de vil bytte både ringer og løfter, de vil bare ikke bruke ringene på ringfingrene.

«Gold Digger»-stjernen har også ordnet med en mini-bryllupsreise. Det blir en langhelg i Italia, der paret tror de unnfanget kjærlighetsbarnet som er ventet i juli.LES OGSÅ:
- Hun ble knust av søsterens babynyhet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer