REALITY-KLAR: Mikrofonen byttes ut med bil når Lene Alexandra Øies skal delta i TV 2 Zebras nye rally-reality, "Grand Prix Zebra". Foto: SCANPIX
REALITY-KLAR: Mikrofonen byttes ut med bil når Lene Alexandra Øies skal delta i TV 2 Zebras nye rally-reality, "Grand Prix Zebra". Foto: SCANPIX Vis mer

Gir full gass i kjendisrally

- Nå har hun jo fjernet "air-bagsene" før hun ble med på dette, og det er jo litt synd, sier medsjåfør Gaute Ormåsen.

SEHER.NO: "Grand Prix Zebra" er basert på det danske rallyprogrammet TV 2 Zulu Djævleræs, der to og to kjendiser blir teamet opp i en rallybil. Programmet har premiere på TV 2 Zebra til høsten.

I løpet av to uker skal 32 deltagere konkurrere om å bli det beste kjendislaget på bilbanen. Og den tidligere "Idol"-finalisten Gaute Ormåsen (25) har fått puppepop-stjernen Lene Alexandra Øien (26) som sin medsjåfør, skriver VG.

- Nå har hun jo fjernet "air-bagsene" før hun ble med på dette, og det er jo litt synd. Men jeg tror hun er tøffere enn hun gir seg ut som. Hun er jo tross alt fra Trøgstad, og det er litt sånn Petter Solberg-land, sier Ormåsen til avisen.

I realityprogrammet skal Trine Rein, ifølge avisen, være på lag med Autofil-Larsen. Lasse Kjus, Christian Ingebrigtsen, Stål Talsnes, Kari Traa, Siv Jensen og Vibeke Klemetsen skal også være klare for å spenne på seg setebeltet i TV 2-Zebra-programmet.

- Min tøffeste utfordring blir å sitte på som passasjer når Lene Alexandra skal kjøre. Jeg er litt redd for at jeg skal bli en sånn baksete-passasjer som kommer til å kommentere hva hun skal gjøre og skrike høyt, sier Gaute Ormåsen.

Programleder for programmet blir Camilla Wold Knudsen, som tidligere har ledet før- og ettersendingene på TV-utdelingen "Gullruten" på TV 2. Knudsen har også jobbet som reporter i "God Kveld, Norge".

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: "Drillo" blir trener for FK Zebra

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.