VIL IKKE STØTTE NICOLLETTE SHERIDANS SØKSMÅL: Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross velger heller å vise sin støtte til skaperen av suksess-serien etter at den tidligere «Frustrerte Fruen» saksøkte seriens skaper Marc Cherry for en overkant av
VIL IKKE STØTTE NICOLLETTE SHERIDANS SØKSMÅL: Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross velger heller å vise sin støtte til skaperen av suksess-serien etter at den tidligere «Frustrerte Fruen» saksøkte seriens skaper Marc Cherry for en overkant av Vis mer

Gir «Frustrerte fruer»-kollega null støtte

- Vi vet ikke eksakt hva Nicolette har - eller ikke har opplevd. Men...

SEHER.NO: Skuespilleren Nicollette Sheridan saksøker «Frustrerte Fruer»-skaperen Mark Cherry for overgrep, ettersom han skal ha slått henne i ansiktet og hodet, under en krangel om manuset til en episode «Frustrerte Fruer» 28 september 2008.

Sheridan krever Cherry for 117 millioner kroner, ifølge Now Magazine.

Saksøkerens tidligere skuespiller-kolleger, Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross og Felicity Huffman, velger nå, kontroversielt nok, å vise sin støtte til Marc Cherry.

- Vårt vennskap med Marc Cherry har vært fantastisk alle disse årene, og vi er svært takknemmelige for hans vennskap hver eneste dag. Ikke minst er vi takknemmelig for all støtten han har vist oss, sier Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross og Felicity Huffman i en offentlig uttalelse om saken.

I tillegg til overgrepsanklagene beskylder Sheridan også Cherry og tv-selskapet «ABC» for feilaktig avslutning av hennes kontrakt med kanalen, etter at karakteren hennes ble drept i serien. Nå hevder Sheridan at den brå TV-exiten ikke var etter hennes ønske, men en straff fordi hun klaget på en av regissørenes voldelige oppførsel på settet.

Men Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross og Felicity Huffman er uenig.

- Det ville vært uansvarlig av oss å la seerne tro at det å være en del av denne serien har ført til noe annet enn velsignelser. Vi vet ikke eksakt hva Nicolette har - eller ikke har opplevd. Men vi vil aldri kunne karakterisere miljøet rundt serien og innspillingene som fiendtlig. Faktisk så føler vi det motsatte.

Se Seher.nos store TV-guide!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

LES OGSÅ: «Frustrerte fruer»-stjerne er død