Khloé Kardashian:

- Gir forholdet en ny sjanse

Romantikken skal ha blusset opp igjen mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson.

- NY SJANSE: Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal angivelig være sammen igjen, etter alt dramaet. Foto: NTB Scanpix
- NY SJANSE: Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal angivelig være sammen igjen, etter alt dramaet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av forrige uke feiret Khloé Kardashian sin 36-årsdag, noe som selvsagt ble feiret med pomp og prakt i ekte Kardashian-ånd. Hun hadde kjøpt hundrevis av ballonger, blant annet én som var formet som ansiktet hennes, og kunne diske opp med de herligste retter.

Det var likevel gjestelisten som fanget manges oppmerksomhet. Ikke bare dukket Rob Kardashian (33) opp, noe han gjør heller sjelden, men Good American-designerens ekskjæreste og barnefar, basketproffen Tristan Thompson (27), var også til stede.

Har man fulgt «Keeping up with the Kardashians», vet man at forholdet deres var turbulent, og var preget av blant annet utroskap og ville rykter. Det endte på ingen måte godt, men Khloé har uttalt at hun prøver å tilbringe tid med ham på grunn av datteren de har sammen - to år gamle True.

Derfor er det også muligens overraskende at paret angivelig gir forholdet nok en sjanse. Det kan People melde torsdag.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Prøver på nytt

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til magasinet at paret «gir forholdet en ny sjanse».

- Tristan jobber hardt for å levere, og har vært en fantastisk pappa for True, sier kilden videre.

En annen kilde forteller at eksparet oppførte seg som om de var sammen under ovennevnte bursdagsfest. Det skal derimot ha vært etter festen at de to ble enige om å prøve forholdet på nytt.

Da Khloé fylte år, delte basketproffen også en rørende hilsen til henne. I lys av den nye informasjonen, kan det virke som en kjærlighetserklæring.

«Jeg er vis nok til å vite at du kom inn i livet mitt for å vise meg hva det betyr å være et fantastisk menneske. Jeg setter pris på hvordan jeg lærer av deg, og hvordan jeg vokser, på grunn av deg», skrev han blant annet.

Paret har foreløpig ikke kommentert ryktene om at de skal ha funnet tilbake til hverandre.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Aldri såret True

Realitystjernen har flere ganger vært åpen om bruddet og ekskjærestens utroskap.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster Kylie Jenners (22) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22). Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Khloé har imidlertid også vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde eksen unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot Tristan er.

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sa hun i en podkast nylig, som ble gjengitt av Entertainment Tonight.

Fikk hard medfart

Det var altså i februar 2019 at Tristan og Jordyn møttes på en privat fest - som utviklet seg til at førstnevnte ga et avskjedskyss til Jordyn.

Det var Jordyn selv som fortalte om kysset i en episode av Jada Pinkett Smiths (48) Facebook-show, Red «Table Talk» - etter lang tid med rykter. Da ønsket hun å fortelle sin side av hele dramaet.

Hun understreket blant annet at de to ikke hadde sex, og fortalte at det var Tristan som tok initiativet til et avskjedskyss da hun skulle dra hjem.

I ettertid fikk hun hard medfart, og blant andre Khloé raste. Dersom kildene overfor People har rett, kan det virke som at hun nå har lagt dramaet bak seg.

LES OGSÅ: Brøt turbulent forhold - sett med ny dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer