Enrique Iglesias og Anna Kournikova:

Gir et sjeldent glimt av tvillingene

- De er til å spise opp.

TREBARNSFORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har vært sammen en årrekke, men har alltid vernet godt om privatlivet sitt. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB
TREBARNSFORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har vært sammen en årrekke, men har alltid vernet godt om privatlivet sitt. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av tre år ble stjerneparet Enrique Iglesias (46) og Anna Kournikova (40) trebarnsforeldre.

Først kom tvillingene Lucy og Nicholas (3 1/2) til verden i desember 2017, og to år senere, i fjor vinter, så datteren Mary (17 mnd.) dagens lys.

Fødslene kom som en stor overraskelse på de aller fleste ettersom det mediesky paret klarte å holde begge graviditetene skjult.

Viser frem alle tre barna

I flere år har det også vært spekulert i om duoen har giftet seg, men ettersom de liker å holde kortene tett til brystet, så har ingen av dem bekreftet dette.

Et hemmelig bryllup kan likevel lett ha funnet sted. Den tidligere tennisproffen bruker nemlig etternavnet «Kournikova Iglesias» på sin Instagram-profil.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

I helgen overrasket den vanligvis så private «Bailando»-stjernen fansen med å dele et bilde av seg selv og tvillingene på Instagram.

Anledningen var i forbindelse med USAs nasjonaldag søndag 4. juli og slipp av hans nyeste singel «Me Pase».

Mens latinosangeren skjærer en morsom grimase og datter smiler til kamera, så ser derimot sønnen litt mer skeptisk ut til fotoseansen.

Bildet har falt i svært god smak hos artistens nesten 16 millioner følgere, og har fått 633 000 likerklikk, samt over 5400 kommentarer.

Mens mange fans gleder seg over ny musikk fra Iglesias, så får også barna mye oppmerksomhet i kommentarfeltet.

- Åh så søte, skryter en.

- Tvillingene har blitt så store!!! Masse kjærlighet fra Hellas.

- Beste faren i verden, mener en annen.

- Hahaha, elsker dette.

- Omg omg omg!! Jeg klarer ikke!! De er til å spise opp, deler enda en.

For tre uker siden postet også sangeren et bilde av seg selv og sin yngste datter, Mary.

Det søte «selfiet» har fått over en million likerklikk og 13 000 kommentarer.

- Jobber med noe, står det som bildetekst, og har nok også en sammenheng med den nye låten «Me Pase».

«Har blitt mer ansvarlig»

Den spanske artisten har tidligere uttalt at han håper å bli en «kul» far, men at han samtidig har blitt mer voksen etter at tvillingene kom til verden.

- Å være pappa er en av de beste følelsene i verden. Jeg har blitt mer ansvarlig. Jeg kjører saktere, og tenker over dumme ting før jeg gjør dem, har han sagt, ifølge Daily Mail.

Iglesias og Kournikova møttes for første gang i 2001 under innspillingen av artistens musikkvideo til låta «Escape». Etter hvert begynte de også å date og i dag har de vært sammen i rundt 20 år.

Til tross for at duoen det siste året har åpnet litt mer opp om hverdagen med barna, så har de kun delt et eneste blide av seg selv hvor de stiller opp sammen. Og det var i 2016.

LES OGSÅ: Prins Felix (18) avslører kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer