EN RACER PÅ OG UTENFOR KJØKKENET: Kjøkkensjef Eyvind Hellstrøm er i gang med en ny runde av "Hellstrøm rydder opp". Foto: Anders Myhren, Seher.no
EN RACER PÅ OG UTENFOR KJØKKENET: Kjøkkensjef Eyvind Hellstrøm er i gang med en ny runde av "Hellstrøm rydder opp". Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Gir den dårlige maten til bikkja

Eyvind Hellstrøm er like nådeløs i middagsselskaper.

Se hele videointervjuet med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (60) er torsdag tilbake med en runde av "Hellstrøm rydder opp", hvor restaurant-sjefer over hele Norge får kontant beskjed om hva som er feil med spisestedene deres.

Men det er ikke bare på TV Hellstrøm - som tidligere i år ble belønnet med tittelen "Årets mannlige programleder" under årets "Gullruten"-utdeling - sier sin ofte nådeløse mening om det han blir servert.

- For å si det sånn, så har det ikke kommet så mange middagsinvitasjoner i det siste. Jeg pleier å si fra også når jeg er i selskap, sier Hellstrøm til Seher.no.

Hellstrøm - som også er kjent som kjøkkensjef på gourmetrestauranten "Bagatelle" i Oslo - avslører at han ofte allierer seg med hunden sin for å bli kvitt mat som ikke faller i smak.

- Nesten alltid så tar jeg med bikkja, som sitter under bordet. Den må jo få litt god mat den også, smiler han.

Mateksperten hevder at han aldri spiller når han langer ut mot slappe restaurantansatte.

- Det er ikke noe rollespill. Det er ekte vare. Jeg har ikke funnet noe stil. Jeg er bare meg selv, sier han til Seher.no.

Se hele videointervjuet med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

"Hellstrøm rydder opp" kan du se på TV3 torsdager kl 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Dette er "junk city"
[obj:media:8006]