SKILT: Kim Cattrall har to skilsmisser bak seg. Hun gir dårlige prestasjoner mellom lakenene skylden for bruddene. Foto: Stella Pictures
SKILT: Kim Cattrall har to skilsmisser bak seg. Hun gir dårlige prestasjoner mellom lakenene skylden for bruddene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gir dårlig sex skylden for bruddet

«Sex and the City»-stjernens sexliv er visst ikke like spennende i virkeligheten...

Publisert
SEHER.NO:  «Sex and the City»-stjernen Kim Cattrall (54) snakket nylig ut om sitt sexliv. Selv om skuespilleren lenge har hatt et svært sexy image på skjermen - så er visst ikke sexlivet hennes like spennende i virkeligheten.

Faktisk har hennes sexliv med sine to tidligere ektemenn vært så dårlig, at hun gir det skylden for samlivsbruddene. Hun var gift med Larry Dawis i to år på 1970-tallet og giftet seg så med Andre Lyson. Forholdet mellom Lyson og Cattrall varte i 7 år.

- Jeg var konstant nødt til å finne på unnskyldninger for mine dårlige sexerfaringer. Dårlig sex var definitivt et faktum i mine to første ekteskap - og nettopp derfor ble det slutt, sier Kim til The Sun.

54-åringen, som spiller rundbrenneren Samantha i SATC avslører også sex ikke blir bedre med trening.

- Det er en ting å ha tålmodighet nok til å bygge opp et godt seksuelt forhold, gjennom sin kjærlighet for hverandre. Men jeg må si, basert på egen erfaring, at for mange menn - det kommer aldri til å skje.

Cattrall har også innsett at de kjekkeste mennene ikke nødvendigvis er de beste i senga.

- Jeg skulle ønske jeg hadde innsett tidligere at kjekke menn ikke alltid er de beste i sengen. Alle forventer at pene menn og kvinner har topp sex, men slik er det ikke, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Følelser har blitt såret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer