Gir bort millionhytte

Kjell Inge Røkke kan snart overrekke hytta på 245 kvadratmeter til svigerforeldrene.

<strong>GAVEPAKKE:</strong> Kjell Inge Røkke har tydeligvis ikke noe imot å få besøk av svigerforeldrene. Foto: Rune Midtskogen
GAVEPAKKE: Kjell Inge Røkke har tydeligvis ikke noe imot å få besøk av svigerforeldrene. Foto: Rune Midtskogen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gavmild!

Røkke (57)  bygger hytta for at kona Anne-Grete Eidsvigs foreldre - Erik Høiem og Anne-Mari Lauritzen - skal kunne feriere i nærheten av hans 1800 kvadratmeter store hyttetun på Oppdal.

Den nye hytta- som snart er ferdig - vil ifølge VG ligge på fire tomter, som milliardæren kjøpte for  tilsammen 3,6 millioner kroner.

- Det er en hytte av vanlig god nork standard hvor det i størst mulig utstrekning er brukt norske håndverkere og norske materialer, sier Røkkes pressetalsmann til avisa.

Hytta- som i likhet med Røkkes egen reises i stavlaft med steinelementer - skal være spesialtegnet for Røkkes svigerforeldre.

Disse planlegger å bo på hytta mesteparten av året, når den er ferdig.

Flere medlemmer av Røkkes familie har også hytter i anlegget på Oppdal.

Men etter at han nylig fikk godkjent planer om en underjordisk gildehall på sin egen eiendom, skulle han ikke ha plassproblemer i fobindelse med store familieselskap...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer