Gir bort dansepengene

Derfor beundrer Nadya Khamitskaya dansepartner Vebjørn Sand.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter flere dansedueller røk Vebjørn Sand ut av «Skal vi danse» lørdag kveld. Kunstneren ser tilbake på programmet som en fin opplevelse, som gjorde at han ble bedre kjent med seg selv.

- Jeg er veldig takknemelig for det som har vært. Dette kommer til å gjøre noe med meg som kunstner og jeg er spent på å se hva det er, sier han. 

Under sending fortalte dansepartner Nadya Khamitskaya at dersom hun ikke hadde hatt mann og barn, kunne hun ha falt for Vebjørn. En av årsakene er hans generøsitet.

Deltagerne får lønn av TV2 mens de er med i programmet, og Sand donerer nå disse pengene til veldedighet.

- Alle pengene han har tjent skal han gi til TV-aksjonen i morgen, det er et eksempel på hvor fantastisk han er. Vebjørn er snill, omtenksom og spennende. Lett å jobbe med, jordnær og dedikert, skryter Khamitskaya. 

Sand oppfordrer også andre til å gi.  

- I morgen er det TV-aksjonen der pengene går til Amnesty. Folk må huske å ta ut penger til bøssebærerne.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrer aldri 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer