Emilie Stordalen:

Gir bort bryllupsmaten

- Det eneste riktige nå er å utsette bryllupet.

UTSETTER: Pandemien har satt en stopper for Emilie Stordalen og forloveden Jens Bredberg. Her med hennes far, Petter Stordalen. Foto: Privat
UTSETTER: Pandemien har satt en stopper for Emilie Stordalen og forloveden Jens Bredberg. Her med hennes far, Petter Stordalen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at hotellarving Emilie Stordalen (29) og forloveden Jens Bredberg (38) har bestemt seg for å avlyse bryllupet, som skulle funnet plass i helgen, grunnet coronasituasjonen.

Til tross for at den store dagen var godt planlagt, så virker den vordende bruden likevel å være ved godt mot.

- Familien vår er kanskje over gjennomsnittet glad i fester, så dette hadde blitt gøy. Men jeg tror alle skjønner at vi må utsette bryllupet til hverdagen ser annerledes ut, forteller hun til Se og Hør.

Ettersom 29-åringens kommende ektemann er svensk, så var planen at 200 gjester skulle feire duoen i tre dager på Stordalen-hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre i Sverige.

OM KJÆRESTEN: Denne uken er Petter Stordalen blant kjestene på «Senkveld», og der åpner han opp om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

- Vi skulle ha en privat feiring, der våre egne selskaper og ansatte i selskapene er involvert i det aller meste. Blant annet sto Ole Johnny Eikefjord for maten, Copperhill Mountain Lodge for servering og losji av gjester, og Jan Fredrik Karlsen for planleggingen, forklarer hun.

Ønsker å bidra

Nå har duoen bestemt seg for å gi bort bryllupsmaten og «bryllupseffektene».

VIL STÅ BRUD: Emilie Stordalen gleder seg til å gifte seg, men akkurat nå vil hun fokusere på ting som er viktigere. Foto: Privat
VIL STÅ BRUD: Emilie Stordalen gleder seg til å gifte seg, men akkurat nå vil hun fokusere på ting som er viktigere. Foto: Privat Vis mer

- Pandemien har gitt store konsekvenser for mange, sier Emilie og fortsetter:

- Vi håper å få gitt vekk maten til noen som kan ha glede av den, og samarbeider med hotellet for å finne et godt formål.

Også blomstene og dekorasjonene blir sørget for å sendes til noen som vil sette pris på det.

TABBE: Petter Stordalen blir gjort oppmerksom på en liten detalj VED det nye hotellet hans på Hasle i Oslo som gjør at han bryter ut i latter. Reporter: Linn-Christin Marthinussen. Video: Julie Tran / Signe Stenersen. Vis mer

Faren hennes, Petter Stordalen (59), hadde selvfølgelig også sett frem til å feire brudeparet i helgen.

- Dette skulle bli en fantastisk fest for familie og venner, men det eneste riktige nå er å utsette bryllupet, sier han til Se og Hør.

- For en far som skulle gifte bort datteren sin på fredag, er dette selvsagt en tung beslutning, slik det har vært for mange andre fedre og mødre som skulle i bryllup til barna sine under pandemien. Mange andre har også opplevd restriksjoner når de skal ta avskjed med sine kjære, og mange har måttet avlyse feiringer som har vært viktige for nettopp for deres familie, påpeker han.

VIL BIDRA: Petter Stordalen skulle egentlig giftet bort datteren til helgen. Slik blir det ikke. Foto: Privat
VIL BIDRA: Petter Stordalen skulle egentlig giftet bort datteren til helgen. Slik blir det ikke. Foto: Privat Vis mer

Videre sier hotellkongen at det viktigste for familien nå er å bidra der de kan for at samfunnet kan komme tilbake til normalen igjen.

- Mye viktigere enn et bryllup, er det at virksomhetene våre kan drive normalt og at ansatte har trygghet for jobbene sine og kan gå et lysere år i møte.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Emilie Stordalen og Jens Bredberg møttes for rundt ni år siden da hun jobbet som stuepike på farens hotell The Thief. Stordalen studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte Bredberg på hotellet.

Noen år senere de ble de kjærester, og i fjor sommer avslørte 29-åringen forlovelsen på Instagram.

«16.07.2020. Verdens beste morgen, jeg elsker deg for alltid», skrev hun under et bilde av seg selv og kjæresten som kysset i en båt.

LES OGSÅ: Skattelister 2020: Store forskjeller for kjendisparene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer