<strong>BABYFEBER:</strong> Stjernen viste strålende barnetekke da hun denne uken møtte små og store fans i New Orleans, Louisiana.   Foto: All Over Press
BABYFEBER: Stjernen viste strålende barnetekke da hun denne uken møtte små og store fans i New Orleans, Louisiana. Foto: All Over Press Vis mer

Gir blaffen i babyryktene

Sangfuglen Jessica Simpson er fortsatt taus om sin voksende mage.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Babyryktene fortsetter å svirre rundt popstjernen Jessica Simpson (31) og hennes forlovede Eric Johnson (32). Likevel gjør blondinen lite for å avkrefte eventuelle lykkelige omstendigheter.

Den vanligvis lettkledde divaen har byttet ut sin tettsittende garderobe med store gensere og behagelige bukser med strikk i livet. Dessuten har matinntaket endret seg drastisk de siste månedene.

- Jessica har blitt fullstendig hekta på nachochips dyppet i sjokolade, forteller en venn til magasinet In Touch Weekley.

Flere amerikanske medier hevder hardnakket at stjernens plutselige forkjærlighet for gatekjøkkenmat skyldes at hun venter barn til våren.

Ikke overraskende var det var nettopp junkfood som sto på menyen da 31-åringen og kjæresten nylig spiste lunsj på restauranten BJ’s i San Francisco. Jessica sikret seg naturligvis restene med som take-away…

Sexy Simpson har aldri lagt skjul på at hun og Johnson drømmer om en storfamilie.
- Jeg tror absolutt at vi kommer til å bli foreldre en dag - og jeg liker den tanken svært godt! uttalte blondinen tidligere i år til avisa Daily Mail.

På tross av babydrømmen har hun enda til gode å bekrefte den gode nyheten.
- Jessica er ikke gravid, understreker hennes talsperson overfor HollywoodLife.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nei, hun er ikke gravid!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer