Gir alt på stranda

Denise Richards slår to fluer i en smekk: En knallhard treningsøkt og kosedag på stranda med ungene og kjæresten.

STYRKETRENING: Denise trenger ikke svette innendørs på et treningsstudio, når hun kan boltre seg i bølgene med sin yngste datter Lola (13 mnd) istedet. Foto: All Over Press
STYRKETRENING: Denise trenger ikke svette innendørs på et treningsstudio, når hun kan boltre seg i bølgene med sin yngste datter Lola (13 mnd) istedet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hey mama!

Hvem sier at det ikke blir tid til å trene etter at man får barn? Skuespilleren Denise Richards (35) beviser det motsatte.

Spin City-stjernen er som kvinner flest, og klarer å gjøre to ting på en gang.
En dag på stranda med de to døtrene - blir automatisk en treningsøkt.

FLERE BILDER AV VELDREIDE DENISE: SE BILDESPESIAL


Denise stilte nylig opp til nakenfotografering i det amerikanske magasinet Jane. Hun påsto selv at istedet for å slanke seg dro hun på romantisk ferie til Europa sammen med rockeren Richie Sambora (46).

- Jeg spiste alt jeg ville, og hadde det gøy, sier nyskilte Denise. Etter bruddet med Charlie Sheen har hun funnet lykken på nytt med Richie.

Denise skal også ha trøstet skuespilleren Brooke Shields da hun nylig fikk sitt andre barn.

- Jeg sa til Brooke at hun kom til å gå ned i vekt raskt denne gangen. Det hjelper å ha en ettåring å løpe etter, sa den tidligere Bond-piken i et intervju med Entertainment Tonight.


SKANDALØS BRITNEY-VIDEO: Se her!


GJETT HVEM SOM SVIKTER NORGE: Se her!


JESSICA SIMPSON GAPER OVER MYE: Se bildespesialMONACOS NYE FØRSTEDAME: Se her!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer