«Farmen»-Herman:

- Gir alltid et dårlig førsteinntrykk

«Farmen»-Herman letter på sløret etter exiten.

UTE: Herman Herberth Herding røk ut av søndagens «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Herman Herberth Herding røk ut av søndagens «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var Herman Herberth Herding (25) som søndag måtte forlate «Farmen», og som dermed måtte reise inn i sidekonkurransen «Torpet». Det etter å ha tapt i øksekast mot førstekjempe Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (35).

- Jeg tror jeg tapte først og fremst fordi jeg øvde så mye med en felleøks. Thorvald (Nyquist, 51, journ.anm.) sa til meg at jeg ikke burde øve for mye med den, fordi den kom til å føles helt annerledes ut i kamp. Og det hadde han helt rett i, fortalte Herding til Dagbladet etter tapet.

VILLE HJEM: En ny deltaker må forlate «Farmen» etter en jevn tvekamp. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Dårlig førsteinntrykk

På TV har Herding for mange seere kanskje virket litt tilbaketrukket. Høy på seg selv. Samtidig har han vært én som de aller fleste liker der inne.

TAPTE: Herman tapte søndagens øksekastkonkurranse mot Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy. Foto: Alex Iversen / TV 2
TAPTE: Herman tapte søndagens øksekastkonkurranse mot Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Hvorfor er det sånn?

- Jeg gir alltid et dårlig førsteinntrykk. Jeg synes det er litt gøy å være drittsekk. Men jeg har hørt at jeg er det med en viss sjarm, og at folk begynner å like meg etter hvert. Man må bare bli godt nok kjent med meg, så går det fint, sier han til Dagbladet.

Ingen fasade

25-åringen tror alt handler om at han er litt overlegen og «cocky» i første møte med folk - og på skjermen.

- Men de som kjenner meg vet at jeg er litt frekk, og at jeg er det med et glimt i øyet. Jeg skjønner at de som ikke kjenner meg spør seg «hva som er galt med ham». Det er bare sånn jeg er, mener 25-åringen.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

«Farmen»-deltakeren fastslår imidlertid at det ikke handler om «fasade».

- Nei, det handler om at jeg gir respekt til dem som gir meg det. Gir de meg ingen respekt, gjør ikke jeg det heller, sier Herman Herberth Herding til Dagbladet.

- Svak begrunnelse

Den hjemsendte 25-åringen er imidlertid ikke helt «hjemsendt» ennå. Han går nemlig inn i sidekonkurransen «Torpet», der han skal forsøke å kjempe seg inn igjen på gården.

Han forteller at det ikke kom som noe sjokk at han denne gangen måtte ut i kamp.

- Nei, jeg skjønte det med tanke på hvordan han forberedte seg. Men jeg synes begrunnelsen hans var jævlig svak, for han mente at det var jeg som i størst grad gikk rundt og hvisket og tisket. Vi har vel alle sett at samtlige inne på den gården gjør det. Det var en dårlig unnskyldning, han burde sagt at det var meg han hadde størst sjanse til å slå.

LES OGSÅ: - Kom meg ikke ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer