TRE BLIR TIL FIRE: Ginnifer Goodwin og Josh Dallas gleder seg til å utvide familien ytterligere. Foto: NTB Scanpix
TRE BLIR TIL FIRE: Ginnifer Goodwin og Josh Dallas gleder seg til å utvide familien ytterligere. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ginnifer Goodwin er gravid igjen

Halvannet år etter at stjerneparet giftet seg og fikk barn, er de i lykkelige omstendigheter igjen.

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Ginnifer Goodwin (37) og Josh Dallas (33) stråler av lykke. De venter nemlig barn nummer to, bekrefter talspersonen deres til People.com.

Nyheten om familieforøkelsen kommer 19 måneder etter at duoen giftet seg i en romantisk og intim seremoni i Los Angeles.

En måned etter bryllupet fikk de sønnen Oliver Finlay, og nå skal altså han bli storebror.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEKOS: Her koser ekteparet seg i Disneyland sammen med sønne Oliver tidligere i år.  Foto: Broadimage
FAMILIEKOS: Her koser ekteparet seg i Disneyland sammen med sønne Oliver tidligere i år. Foto: Broadimage Vis mer

Josh, som spiller side om side med sin kone i TV-serien «Once Upon a Time», kan ikke få skrytt nok av Goodwin som mamma.

- Det er fantastisk for hun er, bokstavelig talt, den beste moren jeg kjenner. Det er ekstraordinært å se partneren din, som du har kjent i lang tid, plutselig blomstre til å bli denne kvinnen som er så omsorgsfull, så kjærlig og så kul, sa han nylig til People.

Dallas falt for Goodwin, også kjent fra «Mona Lisa Smile» og «Walk the Line», da han fremdeles var gift med den britiske «Sherlock»-skuespilleren Lara Pulver (35).

Den vordende moren var tidligere forlovet med skuespilleren Joey Kern (39), men de brøt forlovelsen etter bare fem måneder.

EKTEPAR OG KOLLEGAER: Skuespillerparet falt for hverandre under innspillingen av TV-serien Once Upon a Time. Josh var da gift med en annen kvinne.  Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR OG KOLLEGAER: Skuespillerparet falt for hverandre under innspillingen av TV-serien Once Upon a Time. Josh var da gift med en annen kvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har vært gravid fem ganger, men er ikke mamma

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.