«Gilmore Girls»-stjernen er gravid

Etter å ha spilt datter i flere år, kan Alexis Bledel glede seg til selv å bli mamma.

BLE BERØMTE: Lauren Graham og Alexis Bledel i rollen som Lorelai Gilmore og datteren Rory i TV-serien «Gilmore Girls». Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
BLE BERØMTE: Lauren Graham og Alexis Bledel i rollen som Lorelai Gilmore og datteren Rory i TV-serien «Gilmore Girls». Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Alexis Bledel (34) ble verdensberømt for sin rolle som datteren Rory Gilmore i TV-serien «Gilmore Girls».

Men nå venter et nytt kapittel i livet til skuespilleren.

Privat venter hun nemlig sitt første barn, ifølge nettstedet Celebuzz.

Barnefaren er hennes ektemann Vincent Kartheiser (36), som Alexis giftet seg med i 2014.

Kartheiser er også skuespiller, og kjent fra blant annet TV-serien «Mad Men».

Ekteparet har foreløpig ikke kommentert babyryktene, men en kilde nær familien sier til Celebuzz at Vincent gleder seg stort til å bli pappa.

- De venter barn, men ønsker ikke at så mange skal vite om det ennå.

- Han prøver å holde det hemmelig, men han er veldig glad for det kommende barnet.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Også Alexis ektemann Vincent Kartheiser er skuespiller. Her er han i en scene fra TV-serien «Mad Men». Foto: SipaUSA
TV-STJERNE: Også Alexis ektemann Vincent Kartheiser er skuespiller. Her er han i en scene fra TV-serien «Mad Men». Foto: SipaUSA Vis mer

Hinter om comeback

Nylig ga Lauren Graham, som spilte moren til Alexis i «Gilmore Girls» også flere hint om at serien snart kan gjøre et for mange etterlengtet comeback.

«Folkens. Jeg kan ikke bekrefte dette. Men jeg kan heller ikke nekte for dette...», skrev hun kryptisk på Twitter i oktober.

Det skal ikke være snakk om en ny sesong av serien. Nettstedet TV Line skriver at det vil bli fire episoder på 90 minutter.

I mai avslørte skuespilleren Scott Patterson, som spilte rollen som Luke Danes i serien, at samtalene om en gjenforening var i gang.

- Jeg kan si følgende: Det er samtaler rundt temaet for tiden. Jeg kan egentlig ikke gå inn på detaljer, men det er noe aktivitet. Jeg er håpefull, og jeg er med, sa han ifølge Huffington Post.

LES OGSÅ: Åpner for «Gilmore Girls»-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer