SKJULTE BABYNYHET: I januar strålte skuespiller Alexis Bledel og Vincent Kartheiser sammen på den røde løperen SAG Awards. Da hadde de allerede fått en sønn sammen. Foto: Ap
SKJULTE BABYNYHET: I januar strålte skuespiller Alexis Bledel og Vincent Kartheiser sammen på den røde løperen SAG Awards. Da hadde de allerede fått en sønn sammen. Foto: ApVis mer

«Gilmore Girls»-stjernen ble mamma i hemmelighet

Skuespillerkollega forsnakket seg om den glade nyheten.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Alexis Bledel (34) ble verdenskjent gjennom rollen som Rory Gilmore i TV-serien «Gilmore Girls».

I november avslørte venner av skuespilleren og ektemannen Vincent Kartheiser (37) at de ventet sitt første barn sammen, men paret ønsket aldri å bekrefte nyheten selv.

Nå bekrefter imidlertid skuespillerens representant til nettstedet People at ekteparet er blitt foreldre til en liten gutt - for omtrent et halvt år siden.

Nyheten kom ut da «Gilmore Girls»-kollega Scott Patterson (57), som spilte rollen som Luke, forsnakket seg i et intervju med Glamour Magazine.

MØTTES PÅ JOBB: Vincent og Alexis forlovet seg i 2013 og giftet seg sommeren etter. De har holdt forholdet unna rampelyset siden. På bildet dukket de sammen opp under SAG Awards i 2013.  Foto: Ap
MØTTES PÅ JOBB: Vincent og Alexis forlovet seg i 2013 og giftet seg sommeren etter. De har holdt forholdet unna rampelyset siden. På bildet dukket de sammen opp under SAG Awards i 2013. Foto: Ap Vis mer

- Hun har virkelig blomstret og nå er hun en stolt nybakt mor, som er gift og lykkelig. Hun er et intelligent og nydelig menneske. Hun har ikke forandret seg i det hele tatt. Vi deler erfaringer, fordi min sønn er omtrent halvannet år eldre enn hennes yngste sønn. Vi viser hverandre bilder og videoer av barna. Vi nyter hverandres selskap, sa han til bladet, ifølge People. 

Giftet seg i hemmelighet

Det er ikke første gang 34-åringen klarer å skjule en stor begivenhet fra pressen. Da hun giftet seg med Vincent sommeren 2014, ble det holdt helt under radaren. 

Ekteparet møttes da de spilte mot hverandre i TV-serien «Mad Men», og avslørte romansen mellom dem i oktober 2012. Da hadde de allerede datet i flere måneder. 

Comeback med «Gilmore Girls»

På tampen av fjoråret begynte flere av skuespillerne fra «Gilmore Girls», som i Norge ble sendt på TVNorge fra 2000 til 2007, å hinte om comeback med gjengen.

I februar bekreftet Netflix comeback-ryktene, ifølge nettstedet TVLine. Det er Netflix og Warner Bros som sammen lager fire nye episoder av TV-serien, der hver episode blir på omtrent 90 minutter.

POPULÆR SERIE: Alexis Bledel er best kjent fra rollen som Rory i TV-suksessen «Gilmore Girls». Her med skuespiller Lauren Graham, som spiller Rorys mor Lorelai i serien.  Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
POPULÆR SERIE: Alexis Bledel er best kjent fra rollen som Rory i TV-suksessen «Gilmore Girls». Her med skuespiller Lauren Graham, som spiller Rorys mor Lorelai i serien. Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer

LES OGSÅ: Tom Hanks forteller om sykdommen