FORELSKET: Skuespiller Gillian Anderson, som nå er aktuell i den tredje sesongen av krimserien «The Fall», skal ha funnet lykken på kjærlighetsfronten igjen.  Foto: INVISION/ NTB Scanpix
FORELSKET: Skuespiller Gillian Anderson, som nå er aktuell i den tredje sesongen av krimserien «The Fall», skal ha funnet lykken på kjærlighetsfronten igjen. Foto: INVISION/ NTB ScanpixVis mer

- Gillian Anderson har fått ny kjæreste

Etter fire år som singel skal lykken smile til «X-Files»-stjernen igjen.

SEOGHØR.NO: For fire år siden ble det slutt mellom Hollywood-stjernen Gillan Anderson (48) og forretningsmanne Mark Griffiths.

De hadde da vært samboere i seks år og fått sønnene Oscar (9) og Felix (7) sammen.

Nå skal den flotte skuespilleren ha funnet lykken på nytt.

Den utvalgte skal være den Oscar-nominerte manusforfatteren Peter Morgan (53), som blant annet står bak «The Queen» and «Muldvarpen», ifølge Contactmusic.com.

Tidligere denne uken var Anderson til stede på en fest arrangert av Netflix for å feire Morgans nye serie «The Crown», og her skal hun selv ha avslørt at de er i et forhold.

- Hun fortalte venner at hun dater manusforfatteren fra «The Crown», sier en kilde til New York Post, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTEN: Peter Morgan (til venstre) skal være Gillians nye kjæreste. Her er han på en screening av Netflix-serien "The Crown" sammen med John Lithgow på MoMa i New York sist søndag. Foto: Rex Features
KJÆRESTEN: Peter Morgan (til venstre) skal være Gillians nye kjæreste. Her er han på en screening av Netflix-serien "The Crown" sammen med John Lithgow på MoMa i New York sist søndag. Foto: Rex Features Vis mer

Har hatt jentekjærester

Like før bruddet fra Griffiths i 2012 avslørte Gillian, som tidligere i år gjorde comeback i «X-Files» som Dana Scully, at hun har hatt flere seksuelle forhold til kvinner.

- Jeg var i et langt forhold med en jente da jeg gikk på videregående. Du vet, jeg er gammel nok til å kunne snakke om dette nå, fortalte hun til magasinet Out. 

- Hvis jeg trodde jeg var hundre prosent lesbisk, ville det da ha vært en annen opplevelse for meg? Ville det ha vært en større greie om det hadde vært skam knyttet til det og alle de tingene hadde vært livsomveltende temaer for ungdom i en slik situasjon? Det er mulig at innstillingen min til det var som den var fordi jeg visste at jeg fortsatt likte gutter, forklarte hun.

Saken fortsetter under bildet.

90-TALLS HELTER: Gillian Anderson ble verdensberømt for rollen som spesialetterforsker Dana Scully i TV-serien «The X-files» som gikk på TV fra 1993 til 2002. Her med kollega David Duchovny som Fox Mulder. Foto: SipaUSA
90-TALLS HELTER: Gillian Anderson ble verdensberømt for rollen som spesialetterforsker Dana Scully i TV-serien «The X-files» som gikk på TV fra 1993 til 2002. Her med kollega David Duchovny som Fox Mulder. Foto: SipaUSA Vis mer

Gillian har vært gift to ganger før.

Etter tre års ekteskap skilte hun seg fra sin første ektemann, Clyde Klotz (55), som hun har datteren Piper (22) med, i 1997.

Deretter giftet hun seg med Julian Ozanne i 2004, men to år senere var også dette ekteskapet over.

Peter Morgan har på sin side fem barn med ekskona Lila Schwarzenberg, som ble født prinsesse Anna Carolina zu Schwarzenberg.

LES OGSÅ: - Tom Cruise har datet i hemmelighet i flere måneder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.