VITSET SEG FRA JOBBEN: Komikeren Gilbert Gottfrieds vitser om Japan-tragedien var ikke populære hos sjefene i forsikringsselskapet han jobbet for. De har nemlig 75 prosent av inntektene sine fra Japan.  Foto: All Over Press/Montasje Seher.no
VITSET SEG FRA JOBBEN: Komikeren Gilbert Gottfrieds vitser om Japan-tragedien var ikke populære hos sjefene i forsikringsselskapet han jobbet for. De har nemlig 75 prosent av inntektene sine fra Japan. Foto: All Over Press/Montasje Seher.no Vis mer

Gilbert Gottfried sparket etter Japan-vitser

Komikeren Gilbert Gottfrieds tsunami-vitser var alt annet enn morsomme for arbeidsgiveren hans.

Publisert
SEHER.NO: Det falt ikke i god jord her hjemme da Märtha Louises Engleskole ville sende engler til Japan etter tragedien fredag morgen. Men det er andre som har vært enda mer ukloke i sosiale medier etter at katastrofen inntraff.

Komikeren Gilbert Gottfried, som for nordmenn nok er aller mest kjent for rollen sin som Johnny Crunch i «Ford Fairlane», har fått sparken etter noen svært upassende vitser på Twitter.

Gottfried har i lang tid hatt stemmen til den populære reklamefiguren Aflac Duck i hjemlandet, men nå har forsikringsselskapet fått nok og har gitt ham sparken, ifølge TMZ.

Begeret rant over for selskapet etter at Gottfried twitret over 10 upassende vitser etter tragedien i Japan. Blant det han skrev var:

«I just split up with my girlfriend, but like the Japanese say, ‘They'll be another one floating by any minute now.’», «I was talking to my Japanese real estate agent. I said 'is there a school in this area.' She said 'not now, but just wait.'» og «Japan is really advanced. They don't go to the beach.
The Beach comes to them», i tillegg kom han med flere sex-vitser.

- Gilberts siste kommentarer om krisen i Japan manglet humor og representerer definitivt ikke tankene og følelsene hos noen i Aflac, skriver selskapet, som har 75 prosent av sin business i Japan.

- Det er ikke rom for noe annet enn medfølelse og bekymring i denne vanskelige tiden, skriver selskapet i pressemeldingen. 

Komikeren slettet siden vitsene sine, men da var skaden allerede skjedd. Han har så langt ikke kommentert saken.

Gilbert Gottfried er en godt kjent komiker i hjemlandet og har medvirket i en rekke filmer og serier i hjemlandet, og er nærmest fast paneldeltaker i den amerikanske utgaven av «Roast».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik hjelper Lady Gaga Tsunami-ofrene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer