Gikk ut hver for seg i Los Angeles

Men både Ashton Kutcher og Demi Moore brukte forlovelsesringene.

RYKTER: Forholdet har den siste tiden vært rystet av utrorykter, men både Demi Moore og Ashton Kutcher hadde på seg forlovelsesringene onsdag. Foto: Stella Pictures
RYKTER: Forholdet har den siste tiden vært rystet av utrorykter, men både Demi Moore og Ashton Kutcher hadde på seg forlovelsesringene onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har den siste tiden stormet rundt forholdet mellom Ashton Kutcher (33) og Demi Moore (48). Paret har vært rystet av ryktene om Kutchers nylige utroskap etter en fuktig bytur i San Diego.

Det ble også hevdet at Kutcher har et kjærlighetsbarn med en tidligere elskerinne, og at han dumpet henne da han fant ut om barnet.

Likevel tok superstjernen motet til seg og viste seg fram offentlig i Los Angeles onsdag. Også Demi Moore tok seg en tur ut i storbyen, men paret var ute hver for seg.

Kutcher skal ifølge tilskuere ha deltatt på et møte i Hollywood, mens Moore skal ha tatt turen til en neglsalong.

- Han så litt stresset og anspent ut, forteller en kilde til People.com.

Tross utroryktene, skal både Demi og Ashton ha båret sine forlovelsesringer onsdag. Og Demi var mer avslappet enn Ashton.

- Demi var i godt humør og hadde på seg forlovelsesringen. Hun virket avslappet og koste seg under behandlingen, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har et hemmelig barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer