Gikk til topps etter to døgn

Og nå knuser Hallelujah-kameratene MGP-vinner Alexander Rybak...

PÅ TOPP: Hallelujah-gutta troner nok en gang på toppen av VG-lista, og det kun dager etter at deres nye album ble lansert.  Foto: Espen Solli, Se og Hør
PÅ TOPP: Hallelujah-gutta troner nok en gang på toppen av VG-lista, og det kun dager etter at deres nye album ble lansert. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De nye gitarkameratene - Espen Lind, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen og Askil Holm, hadde formidabel suksess med deres førsteplate for to år siden.

Og kun dager etter at andrealbumet "Hallelujah Live Vol. 2" er blitt lansert, troner gutta nok en gang på toppen av VG-lista, skriver VG.

Dermed gruslegger de årets MGP-vinner Alexander Rybak (23), som har ligget på toppen av hitlistene siden han vant Eurovision-finalen i Moskva i forrige måned.

- Den satt! Det var deilig og litt overraskende å ta førsteplassen, sier Kurt Nilsen til avisen.

Og selv om gutta ikke tror denne platen kommer til å bli like stor som den forrige, har de likevel troen på at det vil gå godt.

- For ikke så altfor lenge siden var omkvedet at ingen kjøpte plater om sommeren, men det tror jeg vi har vært med på å motbevise nå, sier Espen Lind.
I sommer skal gutta turnere land og strand rundt for flere tusen publikummere.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi måtte gjøre det igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer