LESBISK ERFARING: "Anna Pihl"-stjernen Charlotte Munch kan se tilbake på en fortid med mildt sagt varierende seksuelle erfaringer. Foto: TV 2
LESBISK ERFARING: "Anna Pihl"-stjernen Charlotte Munch kan se tilbake på en fortid med mildt sagt varierende seksuelle erfaringer. Foto: TV 2Vis mer

Gikk til sengs med kvinne

- Det er lov for jenter å kose litt med hverandre, sier "Anna Pihl"-stjernen.

SEHER.NO: Sesongpremieren på TV 2-suksessen "Anna Pihl" slo alle rekorder, og samlet nesten 700.000 seere.

Og hovedrolleinnehaver Charlotte Munchs (38) kjærlighetsliv er, i virkeligheten som på tv, fullt av overraskelser, skriver Se og Hør.

- Jeg har vært sammen med en kvinne, avlører Munch til det erotiske ukebladet Tidens Kvinder.

Biseksualiteten var et lyspunkt Charlottes ungdomstid, som var preget av spiseforstyrrelser og kroppslig usikkerhet. Og hun husker godt tiden da hun gjennomførte sine lesbiske eventyr.

- Det var fine og merkelige opplevelser. Det er lov for jenter å kose litt med hverandre og være biseksuelle. Det hadde nok ikke gått hvis jeg var gutt, sier hun.

For tiden er det derimot bare jazzpianisten Nikolaj Hess som får oppmerksomhet på hjemmebane. Paret har vært sammen i en årrekke. 

- Før var alt bare kaos, men nå som jeg har blitt eldre har alle brikker falt på plass, forteller hun til BT.

LES OGSÅ: Truet av homohatere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.