Gikk til kirken i strippestøvler

Britney Spears sjokkerte menigheten.

KINKY KIRKEGJENGER: Britney Spears fikk lange blikk da hun troppet opp i kirken søndag med lårhøye "Pretty Woman"-støvletter og høyhalset minikjole. Popstjernen er inne i en dårlig periode klesmessig. Se alle antrekkene nederst i saken.   Foto: All Over Press
KINKY KIRKEGJENGER: Britney Spears fikk lange blikk da hun troppet opp i kirken søndag med lårhøye "Pretty Woman"-støvletter og høyhalset minikjole. Popstjernen er inne i en dårlig periode klesmessig. Se alle antrekkene nederst i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  «Oops! ... I Did It Again»-sangeren Britney Spears (31) er ikke som alle andre kirkegjengere. Søndag formiddag tok hun med seg kjæresten David Lucado (27) på gudstjeneste i Thousand Oaks, California.

Popstjernen kom trippende inn i Calvary Community Church iført en ribbestrikket minikjole som så ut som den hadde hengt bakerst i klesskapet siden 90-tallet og lårhøye skinnstøvletter.

– Dette er en episk motetabbe, skriver kjendisnettstedet MyDaily.


– Den tofargede kjolen framhever bysten hennes – ikke på en bra måte – i tillegg til at den er to størrelser for liten. For ikke å snakke om håret … skriver nettstedet, som forslår at Britney kan be til gud om en ny stylist, mens hun først er i kirken.

Hva synes du om Britneys kirkeantrekk? Si din mening i avstemmingen til høyre!

Spears imponerte da hun stilte på «Smurfene 2»-premiere i en turkis kreasjon sist uke. Men privat har klesstilen vært alt annet enn flatterende.

De siste dagene har hun vist seg i joggebukse og t-skjorte med påskriften «Jo større, jo bedre» og i singlet med et stramt perlekjede rundt halsen.

Nylig droppet hun BH-en på handletur. Håret setter hun opp i noe som mest av alt minner om en Grorud-palme. Kanskje drømmer Britney om glansdagene på 90-tallet? 

LES OGSÅ:
- Magemusklene hennes kan drepe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer