TIL ANGREP: Livvakten til Jay-Z og Beyonce Knowles fikk nok av fotografenes oppførsel i Kroatia, og lempet stativet til en av dem på sjøen. Foto: Fra videoen
TIL ANGREP: Livvakten til Jay-Z og Beyonce Knowles fikk nok av fotografenes oppførsel i Kroatia, og lempet stativet til en av dem på sjøen. Foto: Fra videoenVis mer

Gikk til angrep på fotografene

Kaos da Jay-Z og Beyonce dukket opp i Kroatia.

SEHER.NO: Beyoncé Knowles (27) og ektemannen Jay-Z (39) ferierer for tiden på den kroatiske Adriaterhavskysten, men starten på oppholdet har vært alt annet enn idyllisk.

Da paret i går skulle dra på båttur fra byen Dubrovnik, mente parets livvakt at de lokale paparazziene ble altfor nærgående.

Spesielt en fotograf skal ha irritert superparet og da han kom nær båten, tok livvakten og kastet kamerastativet hans i sjøen, ifølge MTV.

Episoden - som ble filmet av en lokal TV-stasjon - har nå spredd seg verden over via internett.

Ifølge nyhetsbyrået AFP skal livvakten tidligere ha slått den 57 år gamle kameramannen i ryggen flere ganger, men dette vises ikke på videoen.

Beyonce og Jay-Z har foreløpig ikke kommentert episoden, som nå etterforskes av det lokale politiet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Liker å ha litt kjøtt på beina

Se video av opptrinnet her:
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.