Gikk til angrep med bløtkake

Madonna reagerte ikke som forventet da hun ble overrasket av kollegene. Se video!

FYRER LØS: Slik ser det ut når Madonna kaster kake i fjeset på sin egen manager. Foto: Madonna/YouTube
FYRER LØS: Slik ser det ut når Madonna kaster kake i fjeset på sin egen manager. Foto: Madonna/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Madonnas kakekasting nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Madonnas manager Gou Oseary og henne kolleger som har hjulpet til med hennes plate «MDNA» ville feire «The Queen of Pop» med bløtkakefest etter at hennes album nådde førsteplass på den amerikanske Billboard-lista.

Men da Madonna (53) - som ikke visste noe om festen - kom inn på rommet hvor alle stod samlet for å gratulere henne, tok festen en annen vending enn arrangørene hadde planlagt.

I det hun skjærte opp kaken kastet Madonna plutselig en stor bit i ansiktet på sin manager mens hun ropte «Der får du for at jeg må jobbe så hardt, m*********er».

Både Oseary - som sammen med Madonna har blitt bannlyst fra programmene til TV-verten Piers Morgan - og resten tilskuerne tok imidlertid episoden med godt humør.

Episoden, som ble filmet av en av gjestene, har siden blitt lagt ut på nettstedet YouTube, hvor den allerede har blitt sett over 100 000 ganger.

På den norske VG-lista ligger Madonnas nye album foreløpig på en fjerdeplass.

Se video av Madonnas kakekasting nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen kvinner over 50 bør ha på seg dette!Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer