Gikk rett til topps fra utfordrerplass

Norges største kvinnefotball-stjerne Tina Wulf har endelig blitt allemannseie.

<strong>RETT INN PÅ TOPPLASS:</strong> Tina Wulf er populær. Her er hun fotografert på La Manga i Spania i 2009. Foto: NTB scanpix
RETT INN PÅ TOPPLASS: Tina Wulf er populær. Her er hun fotografert på La Manga i Spania i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver uke kårer leserne på Sol.nos populære «Kremtoppen» 10 kvinner og 10 menn som av forskjellige årsaker er populære og i tiden.

Og hver uke er det tre nye utfordrere.

Det hører med til sjeldenhetene at en utfordrer går rett til topp. Det skjedde imidlertid fredag, da fotballspilleren Tina Wulf (24) dundret rett inn på førsteplass på lista.

Wulf er sammen med den tidligere eliteseriespilleren Christian Gauseth, som nå spiller i Alta.

Se hele «Kremtoppen-lista» her!
«Tina Wulf Med sine blendende fotballferdigheter har hun skapt daglig omtale og kvinnefotballfeber i et av de mest mannsjåvinistiske fotballmiljøene», het det i nominasjonen fra en leser.

Og leserne var hjertens enige.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Ingen grenser»-detager satte stemme-rekord på «Kremtoppen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer