Gikk på en personlig smell

Derfor måtte EM-vinneren Tonje Larsen melde seg ut i sommer.

GIKK PÅ EN SMELL: EM-vinner Tonje Larsen (til høyre på bildet) forteller til Dagbladet at hun gikk på en personlig smell i sommer. Søndag kunne hun ta hjem sin 11. medalje i OL, VM og EM.  Foto: Scanpix
GIKK PÅ EN SMELL: EM-vinner Tonje Larsen (til høyre på bildet) forteller til Dagbladet at hun gikk på en personlig smell i sommer. Søndag kunne hun ta hjem sin 11. medalje i OL, VM og EM. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Søndag vant det norske kvinnelandslaget i håndball EM-gull, og ble dermed de store folkeheltene i førjulsstrida.

Veien til suksess har imidlertid ikke vært helt enkel for alle de norske landslagsspillerne.

I mandagens utgave av Dagbladet forteller håndballdronning Tonje Larsen (35), som vant sin 11. medalje i OL, VM og EM søndag, at hun gikk på en personlig smell i sommer, og at hun derfor måtte ta helt fri fra håndballen.

- Det er litt personlig, men jeg kan si så mye at det ble litt for mye. Jeg måtte ta helt fri og bygge meg opp igjen på nytt. Sakte, men sikkert er jeg kommet tilbake, og nå har jeg det supert igjen, sier Larsen til Dagbladet.

35-åringen, som spiller for Larvik, har vært del av det norske landslaget siden 1992, med unntak av årene 2004 til 2007, hvor hun slet med vonde knær. Ifølge Larsen har hun imidlertid ingen planer om å legge karrieren på hylla enda.

- Jeg synes det er gøy å være med, så jeg kommer til å fortsette så lenge jeg orker. Men mest av alt ser jeg frem til litt julefred nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Vil ikke være i et forhold som ikke fungerer