Bianca Ingrosso:

Gikk på boligsmell

I programmet «Wahlgrens värld» avslører Bianca Ingrosso (24) at hun tapte mye penger på salget av sin forrige leilighet.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Publisert

En av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (24), avslører at hun gikk på en skikkelig boligsmell tidligere i år. Avsløringen kommer fram i den nyeste episoden av suksesserien «Wahlgrens värld», som følger Ingrosso og hennes familie.

Det var i januar at hun fortalte at hun skulle flytte fra leiligheten på Norra Djurgårdsstaden til en leilighet på Östermalm i Stockholm.

Tapte penger

For drømmeleiligheten punget hun ut i overkant av ni millioner svenske kroner, har hun tidligere avslørt. Nå avslører hun at hun tapte mye penger på salget av den forrige leiligheten.

- Jeg kommer til å selge leiligheten min for mye mindre enn jeg kjøpte den for. Prisen kommer til å gå ned, og da kan man tenke: «Skal jeg ikke vente med å selge, for å se om det kommer bedre tider?» Men nei, jeg orker ikke, sier hun i programmet ifølge Expressen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Det var imidlertid en fornøyd Ingrosso som forlot eiendomsmegleren etter å ha signert de nødvendige papirene for boligsalget.

- Det er klart at jeg er glad. Leiligheten er solgt for mindre enn jeg kjøpte den for, men nå skal jeg feire med middag, forteller hun i programmet.

Avslørte inntekt

Influenseren har sannsynligvis nok til salt i grøten til tross for prisnedgangen. Tidligere har hun fortalt at hun fakturerer for mer enn 400 000 kroner i måneden.

Selv aner hun imidlertid ikke hvor mye penger hun har på kontoen.

- Jeg har en økonomiansvarlig, for det er noe jeg ikke kan om, fortalte hun til Se og Hør tidligere denne måneden.

24-åringen har forståelse for at folk er nysgjerrig på hennes privatøkonomi.

- Jeg er så besatt av andres penger, også. Hvis jeg hadde visst hvor man kunne se andres saldo, så hadde jeg gått inn og «stalket» i hjel hvert eneste menneske. Jeg er helt besatt av å vite hva folk tjener og bruker penger på.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: - Synes jeg ser normal ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer