«Paradise»:

- Gikk på akkord med meg selv

Realitydeltakeren har fått en ny respekt.

SVINTUNGT: Patrick Greve forteller at han har fått en helt ny respekt for realitydeltakere. Foto: Privat
SVINTUNGT: Patrick Greve forteller at han har fått en helt ny respekt for realitydeltakere. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det nærmer seg slutten for vårens sesong av «Paradise», hvor programleder Andreas Haukeland (29), også kjent som TIX, nå er nominert til Årets Programleder under høstens Reality Awards, når Se og Hør ruller ut den røde løperen på H3 arena i september.

En av de som har fått sett TIX brillijere i programlederrollen på nært hold, er semifinalist Patrick Greve (27), som avslører at han slett ikke er sikker på om han ville takket ja til en ny runde i Mexico.

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Tøff tid under deltakelsen

- Jeg tenkte på det når jeg kom hjem, at hadde jeg fått spørsmål om å delta på nytt, så er jeg neimen ikke sikker på om jeg ville takket ja, altså. Det var fryktelig tungt å være der.

Greve understreker at han sitter igjen med mest positive opplevelser etter deltakelsen sin, men legger ikke skjul på at det var mye tøffere å være realitydeltaker enn det han hadde forestilt seg.

- Jeg har fått en helt ny respekt for realitydeltakere. Det er svintungt, og jeg ble overrasket over hvor tungt det faktisk var.

Han legger til at han hadde seg en liten knekk i uke syv, og forteller til Se og Hørs Reality Awards at han var sliten og lei.

- Derifra og ut var det skikkelig tøft. Det tok på, og man blir sliten. Man blir sliten av å hele tiden kverne på spillet, og man går jo på akkord med seg selv hele tiden. Man må liksom legge vekk de verdiene man har ganske tidlig, og det er knallhardt.

FUNKYFAM: Hvem er best på fest, best likt og sterkest? La Funkyfam svare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Mye dårlig samvittighet

Selv om Greve var godt likt blant deltakerne og publikum, innrømmer han at han hadde mye dårlig samvittighet under oppholdet sitt, da det gikk innpå han når de aktivt forsøkte å få ut de andre hotellgjestene.

- Det er jo ikke noe hyggelig. Man vil jo at alle skal ha det bra, og man blir litt tynget av å sende ut noen som vil være der. Man vil jo at alle skal være der hele tiden, så ja, det gikk i mot verdiene mine.

Til Se og Hørs Reality Awards, forteller Greve at han til slutt begynte å betegne «Paradise» som «Ludo på steroider», men at han har lært mye om seg selv, og hvordan han fungerer med såpass mange ulike mennesker.

LURT: Under åpningskonserten til Norway cup, tok ett av medlemmene i Beathoven av seg maska, men alt er ikke helt som det ser ut. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Det er det som har vært så utrolig artig med dette her, at jeg har fått forme vennskap jeg kanskje ellers ikke ville formet. Flere av de jeg ble venner med der inne, tror jeg ikke jeg ville hatt den kontakten med dersom jeg hadde møtt dem på utsiden først. Man blir tvunget til å bli kjent med hverandre, og det har vært utrolig fint å lærerikt.

Videre sier han at selv om det har vært mange ulike menneskertyper inne på hotellet i år, skjønte han tidlig at man måtte respektere alle uansett, og at deres følelser også måtte tas med i betrakningen.

- Selv om jeg har vært dypt uenig med vedkommende, så er de følelsene de sitter med, høyst reelle. Da kan ikke jeg stå der som en tulling og si at det ikke er riktig. Det går bare ikke.

LYKKETRUSE: Under Norway cup sin kjendiskamp kunne Olly Bowman vise Reality Awards lykketrusa stolt frem. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Han er dypt takknemlig over de vennskapene han har fått som følge av deltakelsen sin, og til Reality Awards kan greve fortelle at suksessoppskriften er såre enkel.

-Jeg skulle få alle til å like meg. Det har jeg klart.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Her er de nominerte!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer