<strong>TV-FJES:</strong>  Til våren får du se trioen Kjetil André Aamodt (t.v), Pia Lykke og Lasse Kjus i "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?".    Foto: SCANPIX
TV-FJES: Til våren får du se trioen Kjetil André Aamodt (t.v), Pia Lykke og Lasse Kjus i "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?". Foto: SCANPIX Vis mer

Gikk opp ti kilo på tre måneder

TVNorge-programlederen spiste for å kontrollere kvalmen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den gravide TVNorge-profilen Pia Lykke (35), som er aktuell som programleder for TV-programmet "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?" til våren, venter barn nummer to i januar.

I begynnelsen av svangerskapet slet Pia med formen, og til Her og Nå forteller hun at hun spiste konstant for å kontrollere kvalmen.

- Jeg la på meg ti kilo de første tre månedene. Jeg måtte spise hele tiden for å holde kvalmen i sjakk. Men det stoppet vel kanskje opp der, for jeg har ikke gått så veldig mye opp de siste månedene, sier hun til bladet.

Lykke og samboeren Bård Ljones Fjulsrud (35) har fra før datteren Senja (2), og avslørte tidligere denne måneden at babyen i magen er en gutt. Selv om paret har tenkt mye på navn til deres kommende sønn har de fremdeles ikke klart å bestemme seg for et.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte graviditeten da innspillingen startet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer